Jennys tankar

Gäsp..

Publicerad 2010-01-31 23:07:12 i Allmänt,

Hej hopp!

Vad händer här då, tycker knappt man hinner gå upp innan man ska i säng igen. Ingenting hinns med!
Hur gör folk, gosa, mysa, diska, laga mat, laga mat till plutt, mata, koka dinappar, städa, gå på toa, sova, duscha, plugga, ha egentid och allt annat som ska hinnas med.

Höll på att bli tokig här en kväll, hade precis fått Vincent att somna så drog de igång med musik, vem vakna då.. jo plutten, han blev väckt 2 gånger *suck*.
Sen vid 12 - 1 var det nån som knacka på en dörr, tog ett bra tag innan nån öppna, det var nästan så jag gick och öppna min dörr och skulle bjuda in honom bara för att få tyst på knackandet.
Har detta med åldern att göra, kan inte komma ihåg att jag varit så här känslig för ljud. I Strömstad hade vi jue nattklubben 20 - 30 meter ifrån lägenheten, inte kan jag komma ihåg att de störde. Lr när det var festival, där sceenen låg precis intill lägenhetshuset. Inte störde de..

Bara att inse att man börjar komma uppåt nu =P.

sen så har plutt invigt sin nya bilbarnstol, han höjde knappt på ögonbrynen.. Inte ett dugg intresserad, fast han var jue lite trött..

Har fortfarande inga kanaler, förhoppningsvis får ja de imorgon =).

Kramen


Mammas stora älskling

Publicerad 2010-01-30 13:04:30 i Allmänt,


Det underbaraste, finaste, vackraste & sötaste jag har.


Kan inte förstå att jag faktiskt har varit med och skapat denna vackra lilla människa.Så snäll, så underbar, så perfekt.


Kram

Tjobbidoo

Publicerad 2010-01-28 22:14:31 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag hade jag fått för mig att det skulle vara grått väder, så jag hade plockat fram massa att dola med. Skulle göra köttbullar egentligen, men men..

Men dagens timmar har allt sprungit förbi ändå.. Ringde försäkringskassan och frågade vart mina pengar tagit vägen, eftersom jag bara fått för 9 dagar i december.. Ja då hade de missat att handlägga de, lr va de nu sa..
Iaf så gjorde hon det medans jag vänta i luren och pengarna ska komma nästa vecka, men ändå töligt när hyran ska va betald imorgon.
Snälla pappa fick rycka ut och lägga ut pengar så länge..

Sen så har jag ringt om att jag fortfarande inte har några kanaler på tv´n *suck*!
Vet inte hur många olika jag pratat med och alla säger olika. Idag kollade killen som jag pratade med upp vad teknikerna skrivit..
Han försökte förklara för mig och sa att det ska finnas nåt i hallen, han har pratat med så många från grums så det skulle vara i hallen. Jaha, är du säker sa ja..
Det var han och jag sa vart då`? ja i nån skrubb lr nåt, de ska va i hallen ett litet skåp med kablar..

Jag ser då fan inge skåp, har jue för bövelen en skit liten hall, tycker jag borde ha sett detta skåp.. Men men jag letade väl en gång till, tittade i garderober kröp efter golvet, skåpet kanske skulle vara jättelitet, va vet jag. Jag hittade iaf inget.

Så ringde Kommun gubben och fråga om han visste vart detta skåp ska finnas i min hall.. Men som han sa är han bara chef och borde ha koll på detta, men att detta har grabbarna mer koll på. Så ska plinga dem imorgon..

Sen funderar jag på att göra en snäll sak, fast de kan uppfattas som en pik, så jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag tycker det är en snäll sak från min sida!

Gav Magnus pengar för stolen idag och det är verkligen ett super duper billigt pris för den stolen, han är lite för snäll nu. Men jag är skitglad för de, man badar jue inte direkt i pengar. Tack snälla Magnus!

Måste bara skriva att min mamma är bäst och är så himmla glad för hennes skull!

Idag har min lille plutt namnsdag också =), det betyder 50 kronor =).

Imorgon blir han 6 månader, herre gud va fort det går. Har jag verkligen varit mamma i 6 månader? Tycker det är först nu det bröjar sjunka in, mamma.  Min son, min underbara lilla älskling, 6 månader.


Ne nu ska jag hoppa i säng snart..

Pöss och kram

Tack för alla gratulationer =)

Publicerad 2010-01-27 12:35:00 i Allmänt,

Ja den 25:e januari är jue min ego dag, jag fyller nämligen är då =).

Så nu är man 28 år och grå =P.
Så det börjar väl bli dags att skaffa gubbe och villa snart kanske och en volvo och en hund och en jädrans lätt snöslunga =P. Eller man kanske ska skaffa en rik gubbe, lr nej ännu bättre är att bli rik själv, så kan man spendera vinterhalvåret på en varmare plats och aldrig behöva skotta och skrapa en bilruta mer =P.


Dagen spenderades hemma med plutt, sen kom min morfar och hälsade på, han hade varit hos tandläkaren så när han ändå var i grums passade han på =).
Sen kom pappa och broder, Fredrik smet iväg och köpte en winerbrödssemla till mig från Vincent =).
Sen kom mamma med semlor köpta på lundbergs (?) bageri, mumma.. Semlor slår kanelbullen med hästlängder.
Semlor och knäckebröd de skulle jag kunna leva på, ja inte ihop men..

Kanelbullen luktar jue mycket godare än vad den smakar, detta ska diskuteras med elektrikern som är kung av fikapauser =P.


Jaja..

Grattis i efterskott till mig


kram

Fränt

Publicerad 2010-01-27 12:06:27 i Allmänt,

Hej hopp!!

Har egentligen massa inlägg som ska ligga före detta, men jag måste bara berätta om en "frän" grej =P.

Jag var på Bvc idag med plutt, han är nu 71cm lång och väger 8290 gram. Så på ungefär 2 och en halv månad har han växt 7,5 centimeter och gått upp ca 1,4 kg, det går undan.
Men det var inte den fräna grejen (<-- pölsa style =P).

När jag kom ut från Bvc så satt det en tjej och hennes mormor tror jag det var. Så när jag klädde plutt kom mormor´n och pratade lite, sen kom även tjejen.
Såg henne på Babycafét igår, men var inte säker på om det var den jag trodde.
Så frågade om det var hon som var mamma till N, som är född på samma dag som Vincent och det var de..
Så vi små pratade lite och..
- Men vart bor du då?
- Orrkullegatan
- Men de gör jag med.
- Orrkullegatan 3
- Men det gör jag också, 3c
- Nej, 3b

Ja typ nåt sånt gick samtalet, så då visar det sig att det att vi är grannar och har en varsin son som är födda på samma dag! Fränt är ordet ni söker =P

Det är jue perfekt om vi kan lära känna varandra och ta promenader ihop, behöver jue rör på mig lite för att komma neråt.. Nån att följa med till babycafét. Sen att Vincent och N är födda på samma dag är jue också kul!


Ne nu ska jag fixa lite lunch här, plutt sover som tur är. Tror han behöver sova ikapp lite, då han somna runt halv 12 igår och har sovit lite sisådär..

Sen så ringde Magnus imorse han som jobbar på Köp barnvagn <--- reklam =P. Han hade fixat en bilbarnstol åt mig, till ett jättesuperduper pris =). Hans gudson var jue tvungen att ha en bra stol sa han =). Snäll han är, sen så är han ledig imorgon och han erbjöd sig att komma hit och underhålla Vincent så jag får plocka lite, de erbjudande tog jag direkt =)!


Det var allt för nu!

kram kram 


Babysim..

Publicerad 2010-01-24 21:20:10 i Allmänt,

Hej hopp är det nån som har koll på babysim i värmland..

Läste att det som förr var i skoghall var med i svenska babysimförbundet och de vill ja nog att de ska va om plutt och jag ska gå på nåt..  Annars får de väl bli här i Grums, han älskar jue att plaska i plurret så nåt bad måste vi ju börja på..
Ja får forska vidare.. Ska se på falk själv nu föresten, helt själv, jag som är så mörkrädd..
Hualigen..
Ne nu var reklamen slut =P..


kramen

....

Publicerad 2010-01-24 21:06:05 i Allmänt,

Hej hopp!!

Vad händer här då..

Jo Vicent har haft namnsdag igen, han har jue 3 stycken i januari =P. Han tackar och bockar för alla grattis sms och meddelanden =). Ni är så söta som kommer ihåg.

Han har också varit på toaletten för första gången och gjort nummer 2, de e mammas stora kille de =).

Igår var det en hel del tårar, massa krångel, stress och annat + att jag sett på Den sköra tråden. Jag är så glad och tacksam för att min lilla son får vara frisk. När man ser de små barnen som är så sjuka och deras föräldrar så kan man inte mer än att fälla tårar. I detta program var det 2 små bebisar som dog och man fick följa familjen när de sa hej då och se lite från begravningen. Hur kan det bli så fel? små bebisar/barn ska inte dö.

Otroligt stark av dessa familjer att låta en kamera följa deras väg. Hur går man vidare efter nåt så tragiskt?

Idag så gjorde jag, mamma och elektrikern staden, ja plutt var jue också med. Vi letade soffor, så nu äntligen har jag beställt en som kanske kommer på tisdag =). Min snälla underbara mamma lånade ut pengar till mig, så ja kan få den soffan jag vill ha =). Min mamma är helt klart bäst!
Hon har ställt upp så mycket sen jag fick reda på att jag var gravid, vet inte hur ja ska kunna tacka henne för allt hon gör för mig och Vincent.

Hela min familj ställde upp otroligt mycke för mig under hela min graviditet, eftersom jag var och fortfarande är själv med allt.
Systeryster som jag alltid ringde och gråt, som kollade upp saker följde med på ultraljud, var med på förlossningen och alltid finns här för Vincent. Pappa och broder som satt med mig när värkarna var som värst innan de skjutsade in mig till förlossningen. Alla promenader broder och jag gick under graviditeten, sakta sakta gick de och spyhögar lämnade jag var 30:e meter ungefär..
Mamma som satt i väntrummet på förlossningen hela tiden, körde fram och tillbaka, fixade mat till mina medhjälpare.
Alla underbara vänner som stått ut med mitt ältande, som fikat och skratta med mig. Som skickat uppmuntrande sms, som bara finns här på nåt sätt för mig. Mina underbara killkompisar som har funnits för mig både genom glada, ledsna sorgsna stunder.
Magnus som satt och stöttatde mig när farfar gått bort när jag var så förbannad och ledsen på de förbannade sjukhuset. Klockan var 4 på morgon, men han gick upp och satt med mig i telefonen. Han har fått en hel del tårar från min sida de senaste åren, en hel del skratt också =).
Underbara Malin som ville vara med på förlossningen och sen tackade ja till att vara den ena av Vincents 2 gudmödrar. Alla fikastunder, alla skratt, alla fina sms, önskar jag kunde ta bort allt det onda i din kropp. Så som du ställer upp för allt och alla så borde du inte ens kunna få ett blåmärke om det skulle vara nån rättvisa här i världen.

Blir helt tårögd när jag tänker på alla mina fina vänner och familj, hur skulle man klara sig utan er? Världen skulle vara en mycket sämre plats utan er. Menar även er som jag inte nämnt med namn i detta inlägg, ta åt er, för som sagt jag känner bara fina människor =)

Funderar på att göra inlägg åt er var och en, man ska jue tala om för alla vad man tycker, tänker, känner för dem innan det är försent.Är otroligt tacksam för allt, även om jag kanske inte alltid visar de, har tid för er.


Ne nu får jag sluta, mina hormoner är på språng jämt, tårar hit tårar dit =)..

Blir Johan Falk nu


Pöss och kram på er allihopa!Full rulle..

Publicerad 2010-01-21 22:11:46 i Allmänt,

Tjollahopp!!

Försöker jue få ordning på sömnen här hemma, bvc sa att det är bättre för Vincent att sova 2 gånger tidiagre på dan.. Jo de fattar jag med men hur lätt är det att få nån att sova som inte vill sova.,.

Idag kände jag mig jättelyckad, fick han att somna precis på "rätt" tider, så han skulle somna tidigare till kvällen..
Jo tjena när klockan blev 5 orka han knappt hålla ögonen öppna och han bara gråt. Försökte hålla han vaken en stund med det var meningslöst att försöka ha det så fram till 7. Så jag la han tillslut. Har fortfarande inte hitta de där 2 tiderna så det passar Vincent..
Idag somna han runt 9 iaf och då har han ändå sovit 3 långa stunder under dagen.. Fast 9 är bättre än 11 som det vanligtvis brukar vara här nu..

Jag är trött jämt nu, inte sliten och trött i kroppen som jag var förut, utan nu klarar jag knappt att hålla mig vaken. När jag ändå håller på att klagar så har mitt ena bröst ömmat som satan så fortt man kommer åt de. Mamma tyckte det såg ut som ett blåmärke, men vart sjuttsingen har jag fått de ifrån?? Ont gör det iaf..

Just de, har börjat läsa en ny bok, Skinny Bitch. Riktigt bra, man blir rädd när man läser hur mycket dumt man stoppar i sig. Inte konstigt våra kroppar blir knas. Måste börja köpa mer ekologiskt tror ja och även där ska man läsa innehåll och ha koll.. Iofs handlar det om USA, men vi har säkert samma skit i maten som dom lr nåt liknande..
Jag skulle kunna tänka mig den livsstilen faktiskt, särskillt nu när jag har Vincent. Man måste vara rädd om sin kropp..
 Några grejer ska jag försöka med iaf, kommer inte att bli vegetarian riktigt än =P.. Men jag ska försöka tänka på vad jag stoppar i mig, får väl se hur länge detta håller =P


pöss och kram

Tjuvkikning (?)

Publicerad 2010-01-21 14:26:22 i Allmänt,

Nu ska ni få tjuvkika lite..Min hörna, inte klart än.. Ska ställas iordning på hyllorna och den vita grejen till vänster ska ut.. Nappflaskan ska till disken =P.. Lite mörkt kort, men plutt ligger och sover nu..


Plutts hörna, sängen är vanligtvis bäddad..


Ett väggord har kommit på plats iaf..


Kommer mera sen..

Kram

Tävling

Publicerad 2010-01-21 14:20:37 i Allmänt,Jag är med och tävlar om denna goodiebag, var med du också.
Tävlingen hittar du hos Julia Berg.
Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från Annaivan: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.

Kram

Svammel

Publicerad 2010-01-17 23:55:58 i Allmänt,

För nån dag sen så kliade det så förbenat i örat, så jag trodde en spindel byggt bo lr nåt..
Nu får ni inte tro att jag går runt med skita öron, jag topsar regelbundet, jag är nästan topsoman..

Jag är uppväxt med att man inte ska klia sig i öronen, min far sa alltid det enda du ska peta dig i öronen med är armbågen och den kommer du inte åt med.

Många gånger tänkte ja, vänta du bara.. nångång ska ja pilla på örat med armbågen =P..

Inte så att jag sticker in lillfingret i örat utan jag brukar trycka på "pluppen" på örat. ja det heter så, Pluppen alltså det är fackspråk =P. Vi pratade ofta om pluppen på föeläsningarna =P..

Okej nångånr i nödfall tar jag lillfingret när tryckandet på pluppen inte hjälper.. Om man nu inte ska pilla sig i örat med lillfingret, va ska man då ha det till?
Finns säkert massa saker som ja inte tänker på nu, men men..
ungefär som örsnibben, va gör den förutom att vi trycker hål i den? =P

Jaja trött som en gnu, la mig 4 imorse.. hade hur mycket som helst att göra så då får man passa på när plutt sover..
Denna fina bild hittade jag bland massa gamla papper..
Det var i början när jag lärde känna pöjkera i kil, så sjöng vi kareoke hemma. Anders fick in sånt dansbandsgung =) haha, har det på film nånstans..

Magnus försökte leka lite Jagger och svänga med micken =P

Iaf Anders har gått från Dansbandsanders -->BarbadosAnders --> GoaAnders --> Muppen  och nu till Anders kort och gott..Min fina fina älskling.Kramen

jahapp

Publicerad 2010-01-17 21:58:05 i Allmänt,

Nu har ännu en centrumbebis kommit till världen, en liten prins närmare bestämt.
Grattis till de stolta föräldrarna Linda och Andreas.
Sprang på Linda i onsdags efter att vi varit på centrum och hon var så trött på att vänta =P.

Centrumgruppen får snart öppna dagis, blir även några "nya" mammor för centrum i år och några mormödrar..

Händer inte mycket, fortfarande sofflös, så broder ville inte komma till mig och se på vapenbröder.. Så snälla mamma får 2 nattgäster inatt.. Vågar inte kika på de själv =P, japp jag är en fegis..

har fått bort massa skräp, kassar och kartonger nu, så det kändes genast bättre =)..

Ne nu blir det mera vapenbröder.

Måste skicka några Lycka till kramar till min gode vän Annica också!!

kram kram

lite uppdaterat

Publicerad 2010-01-16 22:40:44 i Allmänt,

Hejsan!

Jag lever, så ni bara vet.. har inte fixat nån nät i lägenheten än, det ligger inte på listan över prio 1 för tillfället.. Inte tv heller då jag inte har några bra kanaler att glo på =P.. Jag och plutt sov första natten mellan måndag och tisdag =), tror inte han vant sig riktigt då han verkar hemma så fort vi kommer till mormor..

Fattas lite möbler och en massa plock kvar, men det börjar se ut som ett boende så smått.. Idag skulle jag in till ikea och inhandla en soffa, men det bidde ingen då den färgen jag ville ha hade utgått.. Så jag är sofflös än =P... Men det kommer.. Och nej jag tänker inte köpa en soffa bara för att ha en, då är jag hellre utan till jag hittar en jag vill ha.. Kort kommer, måste bara få lite ordning, har inte fått gardinerna än som jag skickat efter så när de kommer upp känns det nog lite bättre..


Idag är det 2 år sen Christer lämnade oss, så vi är hos mamma på mys. Ska sova här inatt.. De andra dricker wiskey som vanligt, det görs varje år den 16:e janurai och 18 november.


Nu blir det mer plock för min del, plutt sover så jag ska smita iväg till lägenheten..


Kram

uppdatering

Publicerad 2010-01-11 00:00:15 i Allmänt,

Tjo!

Nu sover äntligen plutt för andra gången ikväll, hoppas verkligen han sover hela natten nu..
Blev inte mycket kört till lägenheten idag, tiden bara svicha iväg =P.
Töligt när man inte har nån bil och kan köra lite lådor själv, men men nu är det bara böcker och kläder kvar typ..

Ska hämta min tv imorgon och då blir första natten de har jag bestämt.. Idag så plocka vi rätt de mesta och försökte få bort så mycket skräp som möjligt.. Ska bli gött att få komma till värmen imorgon =P.. Ska bli så himmla kul att samla familjen hos mig sen =), mys mys..  
Får tvinga hem kusinerna på spelkväll, det var länge sen vi spela spel nu.. Vad har hänt, lr var det bara längesen vi var hos mutter???

fattas fortfarande lite möbler, kan inte bestämma mig för om jag ska köpa ett skåp för 3600 som jag blev förälskad i så fort jag såg de lr inet.. Sen behöver jag nån förvaring till badrummet, som jag har världens minsta föresten.

Synd man inte bara kan dra iväg till staden och shoppa, kan jue inte ta bussen med möbler direkt..
Ska göra en lista på grejer jag behöver, så får jag ta sakerna när jag kan..

Vill inte bo i ett kaos, så nu måste jag få det klart.. Förhoppningsvis somnar plutt tidigt imorgon och jag kan plocka hela natten.. Sova får man göra när man blir gammal =P..

ser fram emot våra fredasmys med tema, klart plutt ska klä ut sig =P

jahapp då vakna plutt igen...

Han somna om när jag tog upp honom i famnen iaf, gött!
Kommer sakna mamma på morron, när plutt har vaknat 342 gånger på en natt.. Den timmen hon har honom på morron medans hon gör sig iordning till jobbet är guld värd. 1 timmes sömn ostörd, utan lille älsklingen brevid sig..  Lr nån som ser efter plutt så man kan duscha utan att stressa  =P, lr att kunna plugga i 2 timmar i streck.. Äh det är så här det ska vara att va förälder, så ja ska inte klaga.. Fast mer pluggtid vore bra, för det vinner både jag och plutt på..
De skulle underlätta som bara den om man var 2, typ som att bara springa över till affären en snabbis, tvätta.. Vet inte riktigt hur ja ska fixa tvätten nu i början, men får väl passa på att tvätta när ja kan ha barnvakt.. Men mamma kommer nog sakna Vincent så hon kommer säkert och ser efter plutt.. Sen så finns jue snälla Malin =).
Ne man ska väl inte se problemen bara, de kanske går skitbra, lr nej det ska gå skitbra...

+ att jag kommer träffa någon som är perfekt för mig, en som vet vad kärlek är, en som inte är otrogen så fort han får chansen, en som inte ljuger jämt, en som inte knarkar, en som inte snor saker, ingen mammagris, en som inte utnyttjar mig, en som inte behandlar mig som skit.
Och för att bli ännu mer perfekt så följer han mig till den plats jag vill flytta =P.
En av fördelarna med att vara ensam med plutt, jag kan ta mitt pick och pack och bosätta mig där jag vill.. Lr ja skolan måste jue bli klar först =P..

Imorgon ska jag ringa runt och tjata igen *suck*, händer aldrig nåt.. börjar tro att de har missat och besikta lägenheten =P..

Ska ta kort och visa er en snygg lagning nån har gjort av tapeten.. Kanske redan skrivit de, ja vet inte..
Men iaf i hallen så är tapeten gul och för att dölja ett stort hål, har någon tagit en annan gul tapet (som inte ens är samma gul) klippt ut en rund tapetlapp och klistart över hålet =P. Biten är kanske stor som en kaffekopp, hihi
Ingen Martin Timell standard där inte =P..kram

Tjo

Publicerad 2010-01-10 13:32:30 i Allmänt,

Hej hopp!!

igår så elda jag och plutt som bara den, det var svinigt kallt igår.. Mamma mutter har jue bytt värmegrejs, vi eldade jue med ved förut och nu är det nån annan grej vi har.. Iaf den grejen hänger inte riktigt med i svängarna, så imorse när jag vakna var det 15 grader på övervåningen och 12 på nedervåningen.. Igår var det 15 grader på nedervåningen så det gick att vara har uppe men bbbbbrrrrrrrrr.. Så plutt har fått lega brevid mig nu i några nätter, så han inte ska frysa (lr de e nog jag som fryser och vill ha han brevid =P).

Idag ska jag köra kläder och annat plock till lägenheten så kanske det kan bli första natten nu.. Hur ska jag klara mig utan lilla mamma???

Ne måste greja lite, snart ska vi till Nipha och Anders..
Ville bara visa att jag lever..


Kram kram

Snark

Publicerad 2010-01-07 14:20:22 i Allmänt,

Hejhopp!

Ja va händer här då.. Helt tappat sugen till bloggning, har börjat på flera inlägg, sen ne varför ska ja skriva detta...

Plutt växer och blir så stor, igår fick han vara hos mormor nästan hela dagen medan jag var i lägenheten och greja.. Stackars elektrikern har kört fram och tillbaka hela dagarna känns det som, får ta att hitta på nåt fint till han sen.. Ja till snälla mamma och pappa.. Skulle egentligen vilja bjuda dem på nåt, typ middag och sen teater.. Men pengarna bara rullar iväg nu, så det dröjer nog innan de får nåt =/..

Har inte ens börjat plugga än, stressad av röran och alla kartonger, vill ha det klart!! Som det känns nu måste jag på nåt sätt försöka få ihop det ytterligare ett halv år så jag får börja skolan i januari istället för august.. Men jag ska göra ett försök iaf.. Fast kroppen känns helt bläk, yr, nån konstighuvudvärk, illamående, känner mig helt borta på nåt sätt, tror iofs att det är för lite mat, dryck och sömn som är boven.

Det blir alldeles för mycket klagning här, måste få lite positivt innehåll i bloggen =P..

Tips till alla flyttsugna, flytta inte i 20 minus, fy fan!! Tror känseln i tårna är borta än =P.

Nån som har nåt tips på vart man kan köpa lampor som inte är allt för dyra.. Känner att det börjar bli lite för mycket ikea och vill gärna ha något annat.. Inget fel på ikea, men jag vill blanda lite bara =P

Var tvungen att springa in på ikea för att köpa några lampor, dan då jag fick nycklarna till lägenheten.. det är ju mörkt jämt!
Iaf så tyckte broder att köp saxar, alltid bra att ha..
okej tyckte jag, kan vara smart när det är mycket som ska packas upp.

Men jag glömde en sak..

att köpa en sax att klippa upp saxarna med =P


sprang på Daniel och Cim på Ikea också, ett par från föräldragruppen, så nu fick jag se deras lilla söta sessa =). Tycker inte det var längesen vi satt i det där rummet med magar och nu är våra barn redan flera månader..


ne nu ska jag kika lite på paton, nångång måste man jue börja =P

Pöss och kram


....

Publicerad 2010-01-06 00:07:14 i Allmänt,

Stressad, trött, sliten.. Flytt,tenta, kalas hinner inte med nåt känns det som..

Plutt väger nu nästan 8 kilo och är 69 cm lång, min store lille pöjk..
vi prata lite om sömn eftersom både jag och Vincent har kommit ur balans där, så ska pröva lite saker..
Sen prata vi även lite mat, eftersom jag helammar än, lr ja nån kväll kan han få ersättning för de gör så in i nordens jäkla ont ibland..

Snart är han 6 månader iaf och då ska jag börja med lite käk åt honom..


Ne ska sova nu, ska upp tidigt och packa grejer i slössabron..

pöss och kram 

Listat

Publicerad 2010-01-03 12:30:50 i Allmänt,

Snodde även denna från Linda

Under 2009 har jag..

[  ] du har provat att röka.

[  ] du har rymt hemifrån

[X] du har bakat - Bakade massor innan Vincent och bakade till dopet

[  ] du har sovit utomhus

[X] du har åkt bil med fyllon (nykter chaufför!) Nackedelen med att vara gravid, du kan alltid köra!

[  ] du har varit full - Nej nt sånt har jag inte hunnit med

[X] du har saknat någon Japp

[  ] du har badat i havet

[X] du har solat utomhus - Ja inomhus känns svårt

[  ] du har solat i solarium Nej usch, varför utsätta mig för de

[X] du har snackat i telefon mer än 2 timmar - japp Magnus muffen får stå ut med mycke =P

[X] du har fått blommor av någon från motsatta könet - japp det har jag

[X] du har gett någon blommor

[  ] du har sett en död människa - Nej inte 2009

[X] du har hittat ny musik du gillar

[X] du har fått nya kompisar Kom på att jag träffat lite nya mammor =P

[  ] du har varit utomlands

[X] du har varit ledsen

[  ] du har velat dö

[X] du har varit glad

[X] du har druckit alkohol - 2 cider har jag hunnit med

[X] du har blivit kär

[X] du har känt dig sviken - ja, fast de vet ni nog all utan att jag behöver skriva varför..

[X] du har känt som att ingen har sett dig - ett tag kändes de som om jag bara var mage, jenny fanns inte..

[X] du har suttit vid datorn mer än innan - ja, va skulle man annars ha gjort när man var stor som ett hus och inte orka något

[  ] du har skrivit en låt - nja, jag har en som jag sjunger för Vincent som jag hittat på.. Fast melodin hör jue till en annna sång. Och några grammis lär man jue inte vinna för 5 rader =P

[  ] du har känt hat

[X] du har varit sjuk

[X] du har dansat

[  ] du har bråkat med dina föräldrar

[X] någon har sagt att du är snygg - japp till och med när jag var i 8:e månaden och smällus fetus =P

[  ] du har bråkat med din älskling/kompis

[  ] du har strulat med en främling

[X] du har varit så uppjagad att du gjort misstag

[X] du har gråtit för något som hänt i ditt liv

[  ] du har kallat någon hora/slampa kanske har tänkt saker om personer, men det är snarare andra saker..

[  ] du har pissat utomhus

[  ] du har slagit någon - Nope men jag har god lust att ge några en käftsmäll

[X] du har spytt - Så mycket, så jag borde slippa spy 2010

[  ] du har knarkat

[  ] du har raggat på främlingar
KramListat

Publicerad 2010-01-02 14:21:20 i Allmänt,

Snodde denna från Linda..

Kommer inte ihåg, året jue.. Bästa film, eeehh va har jag sett för filmer.. Har jag missat nån kan ni jue fylla på =P


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp, blev mamma =)


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nja, jag gick ner i vikt i början..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, flera stycken

4. Dog någon som stod dig nära?
Ne, ja tror inte de.. Hoppas verkligen inte att ja missa nån nu..


5. Vilka länder besökte du?
Höll mig hemma i Sverige


6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Nja..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
29 juli


8. Vad var din största framgång 2009?
Att bli mamma


9. Största misstaget?
?


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja sjuk, tror inte ja skadat mig..


11. Bästa köpet?
grymt nöjd med barnvagnen och rattmuffen till den


12. Vad spenderade du mest pengar på?
Bebisgrejer och sen ännu mer till Vincent när han tittat ut


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut!


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Prins Noel


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Nja har varit både upp och ner detta året, men jag tror glädje vinner


16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat


17. Vad önskar du att du gjort mindre?

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma

19. Blev du kär i år?
Fick se min stora kärlek Vincent =)


20. Har du sagt "Jag älskar dig" till någon?
Ja.


21. Favoritprogram på TV?
SATC. NCIS.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, de tror jag inte

23. Bästa boken du läste i år?

24. Största musikaliska upptäckten?
Lady Gaga.


25. Något du önskade dig och fick?


26. Något du önskade dig men inte fick?
Jao, de finns


27. Årets bästa film?
?


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade =P


29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mindres stress, mindre rykten


30. Hur skulle du beskriva din musikstil år 2009?
Blandat


31. Vad fick dig att må bra?
Vincent, familj vänner


32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Skulle inte tacka nej till Joel Kinnaman =P

33. Vem saknade du?
Saknar fortfarande farfar som bara den


34. De bästa nya människorna du träffade?
Oj, va svårt att komma, vilka man träffat 2009 och inte 2008..

35. Största förändringen hos dig själv?
Lugnare och mer skinn på näsan

36. Hur firar du nyår?
Först mys sen fest i Aronssons lägenhetKram

Nyår

Publicerad 2010-01-02 00:31:43 i Allmänt,

Hej hopp!!
Så nu är årets första dag snart slut..

Nyår firades nyktert för mig, vatten blev det och fick lukta på öl =P.
Massa mys och gos på kvällen för mig och plutt.. Mamma hade fixat nyårsmiddag, fläskfilee med soltorkade tomater,bacon och fetaost inuti, rotfruktsgratäng och sallad.. Mumma! Till efterrätt så käka vi glass med varmchokladsås. Älskling var med och titta så allt gick rätt till =P.

Sen blev det mys i soffan vid 10 var han trött så jag såg att han skulle somna snart så då åkte jag till Arronsson. Aronsson själv var i skåne men han låna ut lägenheten till ett gäng festsugna partynissar..
Plutt somna halv 11 meddelade mamma och innan klockan blev 12 ringde jag och kolla om han sov, hade han vaknat hade ja kastat mig i bilen och firat 12 slaget med honom..

Men det var jättekul att träffa lite folk och bara vara Jenny igen, inte för att jag ångrar plutt på nåt sätt. Men man måste få vara själv lite också.
Hos arron blev det prat om dittan och dattan, jag och Marcus som han hetta pratade om mat. Vi kom in på mögelost av nån anledning och prata om hur det måste sett ut när de upptäckte de.
Typ nån snål snubbe som spara osten för att ha till familjen så blev den grön och han lura byborna till att köpa den =P. Man kanske skulle komma på nåt sånt och sälja, så vi spåna lite på möglad älg, fjolårskalv =P
Låter säkert jättetorrt, men jag hade kul. Träffa även Christer och Marie som snart blir värmlänningar igen =).

Självklart så blev det badning för folket igen, så naket blev det. Jag behöll kläderna på men några nakna rumpor och snoppar såg man =P.

Fick även ett samtal från Vincents farbror, de tyckte jag var kul! Han var tydligen i borgvik med pappa och Lasse, får väl se om han törs ringa nåt mer och träffa plutten.

Massa rakteret sköts det också, jag och bark ställde oss nära bilarna så man skulle kunna hoppa in bakom en ifall nån raket fick för sig att ta en omväg. När vi står där och tittar upp så säger jag Man borde väl egentligen inte stå och glo rakt upp i himmlen, man får väl snart en raketpinne i ögat.

Inte många minuter efter de får bark en pinne magen, jag skratta så jag höll på att kissa ner mig..

Många skratt blev det!


Gott nytt år sms måste skickas!

Glada miner


En trött min


Mys i soffan och långkalsonger rockar =PIgnorera klockan som går före =P


Snart börjar de, snart börjar de =P


Pinnen som prickade BarkSå här skadad blev han =Puppvärmning i soffan efter all raketskjutninghuvud, axlar knä och tå, knä och tå =)
Lite dans

Lite sång
Ja det var väl ungefär mitt nyår, trevlig kväll, trevligt folk och en underbar mysis som sov hur sött som helst när jag kom hem.

Min lille fina underbara älskling, nästa nyår ska vi mysa och titta på raketer =).


Vill ni inte vara med på kort så hojta till..Kram kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela