Jennys tankar

uppdatering

Publicerad 2010-01-11 00:00:15 i Allmänt,

Tjo!

Nu sover äntligen plutt för andra gången ikväll, hoppas verkligen han sover hela natten nu..
Blev inte mycket kört till lägenheten idag, tiden bara svicha iväg =P.
Töligt när man inte har nån bil och kan köra lite lådor själv, men men nu är det bara böcker och kläder kvar typ..

Ska hämta min tv imorgon och då blir första natten de har jag bestämt.. Idag så plocka vi rätt de mesta och försökte få bort så mycket skräp som möjligt.. Ska bli gött att få komma till värmen imorgon =P.. Ska bli så himmla kul att samla familjen hos mig sen =), mys mys..  
Får tvinga hem kusinerna på spelkväll, det var länge sen vi spela spel nu.. Vad har hänt, lr var det bara längesen vi var hos mutter???

fattas fortfarande lite möbler, kan inte bestämma mig för om jag ska köpa ett skåp för 3600 som jag blev förälskad i så fort jag såg de lr inet.. Sen behöver jag nån förvaring till badrummet, som jag har världens minsta föresten.

Synd man inte bara kan dra iväg till staden och shoppa, kan jue inte ta bussen med möbler direkt..
Ska göra en lista på grejer jag behöver, så får jag ta sakerna när jag kan..

Vill inte bo i ett kaos, så nu måste jag få det klart.. Förhoppningsvis somnar plutt tidigt imorgon och jag kan plocka hela natten.. Sova får man göra när man blir gammal =P..

ser fram emot våra fredasmys med tema, klart plutt ska klä ut sig =P

jahapp då vakna plutt igen...

Han somna om när jag tog upp honom i famnen iaf, gött!
Kommer sakna mamma på morron, när plutt har vaknat 342 gånger på en natt.. Den timmen hon har honom på morron medans hon gör sig iordning till jobbet är guld värd. 1 timmes sömn ostörd, utan lille älsklingen brevid sig..  Lr nån som ser efter plutt så man kan duscha utan att stressa  =P, lr att kunna plugga i 2 timmar i streck.. Äh det är så här det ska vara att va förälder, så ja ska inte klaga.. Fast mer pluggtid vore bra, för det vinner både jag och plutt på..
De skulle underlätta som bara den om man var 2, typ som att bara springa över till affären en snabbis, tvätta.. Vet inte riktigt hur ja ska fixa tvätten nu i början, men får väl passa på att tvätta när ja kan ha barnvakt.. Men mamma kommer nog sakna Vincent så hon kommer säkert och ser efter plutt.. Sen så finns jue snälla Malin =).
Ne man ska väl inte se problemen bara, de kanske går skitbra, lr nej det ska gå skitbra...

+ att jag kommer träffa någon som är perfekt för mig, en som vet vad kärlek är, en som inte är otrogen så fort han får chansen, en som inte ljuger jämt, en som inte knarkar, en som inte snor saker, ingen mammagris, en som inte utnyttjar mig, en som inte behandlar mig som skit.
Och för att bli ännu mer perfekt så följer han mig till den plats jag vill flytta =P.
En av fördelarna med att vara ensam med plutt, jag kan ta mitt pick och pack och bosätta mig där jag vill.. Lr ja skolan måste jue bli klar först =P..

Imorgon ska jag ringa runt och tjata igen *suck*, händer aldrig nåt.. börjar tro att de har missat och besikta lägenheten =P..

Ska ta kort och visa er en snygg lagning nån har gjort av tapeten.. Kanske redan skrivit de, ja vet inte..
Men iaf i hallen så är tapeten gul och för att dölja ett stort hål, har någon tagit en annan gul tapet (som inte ens är samma gul) klippt ut en rund tapetlapp och klistart över hålet =P. Biten är kanske stor som en kaffekopp, hihi
Ingen Martin Timell standard där inte =P..



kram

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-01-11 02:09:33

Ja de va de enda jag fastna för oxå.. Ibland skulle man va gjord av pengar då de flesta prylar e svindyra.. Men 599kr kosta den där ja beställde den iaf, o ja har sett dyrare..



Hoppas allt e bra med er... :)

Postat av: Ananas

Publicerad 2010-01-11 15:18:14

Men nu snart när Vincent kan krypa runt med Linus så lämnar du bara prinsen här vettu så kan de leka och du får tid för plugg och annat :)

Postat av: angelica

Publicerad 2010-01-11 19:53:28

Tack! Din son är helt bedårande han med! :)

Jasså, vad roligt. ( har inte hunnit läsa igenom din blogg, men ska!:) )

Postat av: Therese

Publicerad 2010-01-11 23:00:39

Den där listan om den som kommer vara perfekt för dig.. Den låter bra den!

Man ska inte nöja sig med mindre :)

Kram

Postat av: Malin

Publicerad 2010-01-11 23:19:09

Men vet du, jag hänger med dig och shoppar, vi tar saaben, går in en massa grejer i den, inga problem.. och jag bor bara 2 minuter ifrån dig med cykel, och med mitt braiga nya schema kan vi planera tvättider tillsammans, hihi... allt kommer att går bra, även med kärleken, för den som vinner ditt hjärta, (som uppfyller kriterierna ivan) kommer snart inse vilken vinstlott han dragit!! Kramiz M

Postat av: JessicaPersika

Publicerad 2010-01-12 10:13:46

Ja spelafton vore ju jätte kul!Det borde vi ha som en tradition en gång om året typ å spela av oss allt vi bara kan ! =D Synd att man inte bor närmare er för här finns två jätte sugna barnvakter !:)

Hade gott !

Postat av: Milla

Publicerad 2010-01-15 15:41:15

Nu vill vi ha en update! Hur är det i nya lägenheten? Har du kommit iordning? Trivs du? Hur känns det? Får vi se bilder? :) Tjuga frågor nästan här men... sorry.

Hoppas allt är bra. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela