Jennys tankar

Full rulle..

Publicerad 2010-01-21 22:11:46 i Allmänt,

Tjollahopp!!

Försöker jue få ordning på sömnen här hemma, bvc sa att det är bättre för Vincent att sova 2 gånger tidiagre på dan.. Jo de fattar jag med men hur lätt är det att få nån att sova som inte vill sova.,.

Idag kände jag mig jättelyckad, fick han att somna precis på "rätt" tider, så han skulle somna tidigare till kvällen..
Jo tjena när klockan blev 5 orka han knappt hålla ögonen öppna och han bara gråt. Försökte hålla han vaken en stund med det var meningslöst att försöka ha det så fram till 7. Så jag la han tillslut. Har fortfarande inte hitta de där 2 tiderna så det passar Vincent..
Idag somna han runt 9 iaf och då har han ändå sovit 3 långa stunder under dagen.. Fast 9 är bättre än 11 som det vanligtvis brukar vara här nu..

Jag är trött jämt nu, inte sliten och trött i kroppen som jag var förut, utan nu klarar jag knappt att hålla mig vaken. När jag ändå håller på att klagar så har mitt ena bröst ömmat som satan så fortt man kommer åt de. Mamma tyckte det såg ut som ett blåmärke, men vart sjuttsingen har jag fått de ifrån?? Ont gör det iaf..

Just de, har börjat läsa en ny bok, Skinny Bitch. Riktigt bra, man blir rädd när man läser hur mycket dumt man stoppar i sig. Inte konstigt våra kroppar blir knas. Måste börja köpa mer ekologiskt tror ja och även där ska man läsa innehåll och ha koll.. Iofs handlar det om USA, men vi har säkert samma skit i maten som dom lr nåt liknande..




Jag skulle kunna tänka mig den livsstilen faktiskt, särskillt nu när jag har Vincent. Man måste vara rädd om sin kropp..
 Några grejer ska jag försöka med iaf, kommer inte att bli vegetarian riktigt än =P.. Men jag ska försöka tänka på vad jag stoppar i mig, får väl se hur länge detta håller =P


pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-01-22 14:50:58

Grattis till vincent på hans namnsdag idag :)

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-01-22 15:04:35

Halloj, ja det är en redig liten klump vi har fått =P Nu är hon 7, snart 8 månader =)

Är din guldklimp vaken nått på nätterna och ska käka eller nått sånt?

Postat av: Lindaa

Publicerad 2010-01-22 19:14:31

Jaa de går alldeles för fort :/ Allt ä bra me oss. me er?? va fint ni fått i lägenheten :)



Brukar du va på baby café o sånt? när är de? hur gammla ska barnen va innan man går? (tusen frågor)är de i lill kyrkan? :) Kraam

Postat av: Ananas

Publicerad 2010-01-22 20:17:57

Hmm... Linus brukar sova nån timme innan lunch, sen sover han ca 2 timmar på em (om man sover med honom). Oftast innan fyra men ibland blir hon över fyra. Han brukar somna oftast runt åtta för kvällen. Men han vaknar efter några timmar igen.



Det är svårt det där med soving. Det är mycket som ska spela in för att det ska stämma. :)Nio är ju ändå inte så dum tid till att börja med. Han får säkert snart en sovrytm som passar er båda :)



Hoppas allt är bra med er.



Trevlig helg!



Kramar

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-01-22 21:10:15

Hon somnar vid 21,30 - 22,00. Och kan vakna mellan 24,00 och 06,00 och ska ha mat. Jag tror det bara är en fix ide att hon ska ha mat. För när vi sover hos min mamma och pappa (pga brandjourer) så sover hon hela nätter =S Nejj jag ammar tyvärr inte längre, det började sina när hon var 3 månader. Tyckte det var gött att slippa det då, men nu kan jag sakna det =(



Men jag pratade med Lissbeth om detta och sa att barn kan hålla på att käka på nätterna ända tills de är 2 år =S

Postat av: Therese

Publicerad 2010-01-23 23:22:48

Jaa det är som du säger, det finns folk till allt.

Vad du är söt Jenny, som redan tänker på hur du säger om sådana saker! :)

Jag tror inte du behöver vara nervös, jag tror inte Vincent kunde ha fått en bättre mamma!



Ha det gott och en trevlig helg du med!

Kram

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-01-24 20:13:26

Om du menar det som är på måndagar mellan 16 - 18, så är det inte värst mycket folk. Men det är juh inget spec, förutom att det är varmare och bara för småttingar =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela