Jennys tankar

Parlamentet

Publicerad 2008-05-04 16:12:21 i Allmänt,

Tjena Tjabba Hallå!

Denna var det vi var på




Måste ju berätta att jag varit på Parlamentet, har aldrig varit nåt stort fan av programmet, men det var helt klart bättre live. Jag skratta som bara den!

Tidigt på morgonen tog vi 7 bussen in till stan och mötte moster Dylla =P !.

Satt där och väntade ett tag på bussen som skulle brumma till stockholm. Så fort vi kommit på bussen så snarka vi ikapp! Gunnel skulle ta kort på mamma och syrran men fick på filmningen istället =), hon är ju för rolig ibland.

Snarka som bara den på bussen, vakna lagom till att lyssna på rix morron zoo´s hantverkar-tävling, skratta som bara den! De är ju för roliga ibalnd, fast roligast var nog de tävlande.

Iaf väl i stockholm så sprang vi till toaletterna, turister som vi var hämta mamma en karta.
Gunnel och mamma pratade om bästa vägen till tv-huset.

Var en jättebradag, solig och varm. Så vi satt ute och käka sallad, gött som bara den. Passa även på att shoppa lite.  Vid 4 så började parlamentet, denna gången var det RobertGustafsson, Henrik Jelt, Henrik Schyffert och Helge Skog.

Mycket skratt blev de!

Trötta som as på vägen hem, tror vi var hemma runt 3 nångång. Men en pluggfri dag var det =)

                



 Hugs And Kisses 






Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-05-05 21:58:24

Jenny, vad du skriver bra, vem brås du på tro....
det var skitkul på Stockholmsresan, hann ni andra se Jenny i bild i publiken, hon var den enda av oss som man hann se lite. Nästa gång drar vi till Så ska det låta eller???
Kram Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela