Jennys tankar

Granen

Publicerad 2009-12-23 15:24:32 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så igår var syster och mamma så trötta, de tyckte att vi skulle strunta i att ta in granen. Jag tyckte att vi måste ha en gran, de e jue Vincent första jul. Men ingen ork till nåt typ.. Så inatt när alla utom jag och broder sov, så tog vi in granen och klädde den..

Smög som bara den och skratta som tokar åt allt dumt som hände.. Vi har jue platsgran än, Christer var jue allergisk så platsgranen var ett måste och den hänger kvar än.
Granen låg ute i garaget/förrådet i en stor pappersäck som prassla högt som satan bara man titta på den =P. Först fick vi smyga in i garaget och det hörs alltid så fort nån sätter foten på trappen, men mamma sov som en stock som tur var =P. Så vi var i garaget och rota efter granen, för vi hade ingen aning om vart den låg..
Jaja vi fick iaf gå ut till vägen för att prassla av den förbannade säcken, man ville jue inte att syster yster skulle vakna av en säck =P..

Väl inne med granen så ska vi sätta i ljusen, japp min bror släpper de i golvet så 2 lampor gick sönder, glas överallt! Oj var det inte plast?!

Suck, va fan platslampor?? Fick plocka glas så gott de gick, man kunde jue inte dra igång dammsugaren 2 på natten och väcka hela huset.
Sopa så gott de gick sen leta verktyg för att försöka få upp sockeln ur själva ljuset, hitta en avbitartång så den fick väl duga. Ja krångla som bara den innan de gick.. Gav upp ett tag och tänkte ja kan väl kolla om resten av lamporna funka, så i med sladden och tände. Japp de funka, men det börja ryka som bara den från de trasiga =P. oj vad det ryker sa jag och koppla inte riktigt att ja skulle ryka ur sladden..
Hissen går inte alltid ända upp på natten =P.

Fick iaf ut de förbannade socklarna till slut och började klä granen. Broder var livrädd för att få glas i fötterna och stod på mattans ena hörn och vägra röra sig =P. Så jag fick ge han saker, själv så tror ja vi fickbort det mesta så jag gick som vanligt.. Broder är sååå rolig ibland!

Massa skratt blev det iaf och när mamma och syster vakna i morse så fick de se en klädd gran =)

Ne nu ska ja underhålla min älskling..





Pöss och Kram

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2009-12-23 17:46:18

Där ser man, man kan allt hitta superfina saker på nätet. :)



Nej, de sa att de inte kunde göra något för mig förutom att jag skulle vila och sedan ringa vårdcentralen i grums så de får ta beslut om vad som ska göras härnäst. Det är skitjobbigt verkligen! :( Hoppas att det går över snart för än har det inte gjort det iaf.



Nja. Sömnproblemen kommer och går lite. Just nu har jag sovit relativt bra, har "bara" vaknat sisådär tre gånger per natt och kollat klockan. Varannan timme alltså.

Har tyvärr inga trix eller råd att ge dig. :/ Varva ned ordentligt innan sänggående kanske? Ligga på spikmatta eller så.



Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela