Jennys tankar

Torsdag

Publicerad 2009-07-09 13:18:45 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så igår fikade jag med Malin och prata om massa saker =).
Tonåren är nåt jag bävar för =P, allt och lite till ska jue hinnas med och upplevas då..

Jag hade jue bakat, så vi käka kokosbollar, kladdkakemuffins, hallongrottor och lite andra kakor. Baknerven vaknar till liv i perioder, just nu är det kokosbollar som gäller =P.
Riktigt roligt att träffa söta Malin, förhoppningsvis var det sista gången hon såg magen, lr ja på förlossningen kommer hon se magen då, men ni fattar.
Satt och tänkte på en grej Malin sa igår kväll, att jag är så klok i vissa grejer, men när det just gäller detta så är jag inte de. Och det stämmer, så nu har jag ändrat taktik och fått tummen ur.
Nu ska jag bli klok i detta ämnet oxå!
Har ringt och fixat pappren, så de ska bara fyllas i och händer de inte nåt åker de med posten nästa vecka. Japp jag är klok nu.


Var hos barnmorskan idag oxå, blev lite sen för proverna drog ut på tiden. Vi prata om dittan och dattan och hon peppar mig varje gång att bli klar med skolan så fort som möjligt =). Ska bli klar så fort jag kan, så man kan ut och jobba och resa =).

Allt var bra med bebben, fixerad igen och har vänt sig till andra sidan. Så förhoppningsvis gör h*n ingen mer snurr =P..
Tänk om några dar lr typ när som helst kan jag vara mamma, kan jue iofs vara 3 veckor kvar oxå. Men jag har bestämt att de inte blir i slutet på juli =P. Malin är ledig i helgen så då passade det henne bra, så jag försöker diskutera och argumentera lite för bebben att helgen är bra och bra datum att komma på..



Är så fruktansvärt sugen på en speciell pizza, har varit det i flera dagar nu, men nej.. Jenny är stark och säger nej! Okej kanske blir en pizza ikväll, men ja ska försöka säga nej även då =P


Ne nu blir det lite lunch för mig..


Pössen och kramen


Kommentarer

Postat av: annica

Publicerad 2009-07-09 13:22:08

du kommer fixa detta galant och med goa Malin vid din sida, så kommer du känna dig trygg! KRAM

Postat av: Linda

Publicerad 2009-07-09 14:49:11

guuud va spännande, inte länge kvar nu!! men du,,, vart har du köpt denna gravid pryl?? en sån är ju bara ett måste för en tjockis som mej hihi!!!

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-07-09 15:16:00

Pizza är bra så här innan förlossning =) Bra med kalorier :) Håller tummarna för dig vännen. Åhh, så spännande. Jag är så nyfiken på den lilla du bär på.. Lycka till! Kram

Postat av: linda

Publicerad 2009-07-09 19:03:24

Japp ja njuter för fullt :) inte länge kvar tills du får din bebis. Lycka till me allting, de kommer gå jättebra tror ja :)//Linda

Postat av: Malin

Publicerad 2009-07-09 22:20:40

Bra där!! Äntligen har Jenny lärt sig att göra det rätta i frågan. Du ska bara ge om du får något tillbaka, eller hur? På jobbet tyckte cissi att det var bra att jag hade förlossningsfyllechaffis, ifall bebben slår till och kommer ut. En coolare barnmorska än mig får du inte då, hihi.... Men tänk dig själv, oss fyra i en liten bil på väg in till förlossningen, skrattar bara jag tänker tanken!! Jag är beredd, försöker att vila och ta det lugnt så jag orkar ta även ett nattskift! Kramiz M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela