Jennys tankar

Varmt

Publicerad 2009-06-27 17:38:51 i Allmänt,

Hej hopp gott folk!!

Gissa vad..
Jo jag har badat idag, hur gött som helst. Var riktigt varmt i vattnet oxå..

Så jag och Mattias har suttit i solen och pratat om allt möjligt, blev mycket prat om hur vi ska bli av med våra extra kilon..
Min kropp har ju totalt exploderat och blivit hur vätskefylld som helst.. Svårt att böja fingrarna ibland =P..

Riktigt trevligt faktiskt, vi kanske bara var där 1-2 timmar och det kändes ganska lagom. Ska försöka lura hit kilsfolket imorgon, så blir det nog ett dopp för mig och Mattias igen.. Ja skulle ringa imorgon så vi får se..

Ne nu ska jag iväg till Morbror och grilla...

Pössen och kramen


Just det, Annika igår var det repris på morden i midsomer, upptäckte de när det hållt på en timme =/.. Så ja skicka aldrig nåt sms.. Men förhoppningsvis hann du med hela programmet =).



Kommentarer

Postat av: ANNIKA

Publicerad 2009-06-27 18:55:41

Japp, det hann jag. Eller rättare sagt så spelade jag in det. Men eftersom jag är så otroligt teknisk:( så skulle det inte förvåna mej om det inte blev nåt. Får gå och kolla det nu. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela