Jennys tankar

Your moment will run out

Publicerad 2009-06-18 14:02:37 i Allmänt,

Tjollahoppsan!!

Så idag har jag varit på vårdcentralen igen, mina ögon har ju krånglat i 2 månader nu typ.
alltid höger sida av bägge ögonen oxå..

Iaf läkaren hade aldrig hört talas om nåt liknande, men han kolla synen och lite sånt och det var normalt. Sen ringde han Ögonkliniken, men de tyckte vi skulle avvakta för det kunde jue bero på graviditeten. Så läkaren skulle iaf kontakta gyn och höra om de hört om det fanns fler som hade samma problem..

Blir det inte bättre ska jag få komma på en utredning och de skulle göra nån skiktröntgen, så vi får väl se vad som händer.

Inte haft nån "anfall" på en vecka iaf, så det är ju bra =)..

Hade samma läkare som kollade mig i öronen och halsen för några dar sen, så han fråga lite hur de gick och om tabletterna hjälpte.
Näsan är lite bättre, men fortfarande "tät" i öronen, så man hör dåligt och man hör sig själv så där konstigt.
Känner mig helt döv ibland..

Annars går det inte i många knop här hemma, snorar och nyser mest hela dagarna.
Inatt vakna jag vid typ 3, tätt i snoken som bara den och min nässpray var helt borta!!!! AAAHHH!!!!
Leta i en timme överallt, vette fan vart den har tagit vägen. Hade den igår vid sängen och idag var den helt försvunnen.

tror ja ska börja skylla på katten, hon kanske var hungrig. Vi har ju typ alltid kört samma märke på kattmaten till henne, men så var den slut förra gången och vi tog ett annat. Och nu vägrar hon äta det vanliga märket, som vi alltid köpt. Ska iväg och köpa ny kattmat till henne idag.. Bortskämd, japp =P..

Jo iaf efter en timmes letande och "springande" i tappen upp och ner för att försöka bli av med tätheten. Iaf så jag tog och åkte till Grums vid 4 och hämta en, efter de gick det mycket bättre att sova =).

Min misse har varit riktigt snäll i 2 dar och inte gnällt ett dugg på morgonen =).. Duktig misse!

Håller tummarna för fint väder imorgon, ska vi samlas och göra soldansen på nåt ställe?


Pössen

Kommentarer

Postat av: Annika A

Publicerad 2009-06-19 11:05:55

Glad midsommar! kram

Postat av: ingrid

Publicerad 2009-06-19 20:08:54

Glad midsommar på dig själv.

Angående ögonen kan det bero på gravidationsallergi hade problem själv när jag väntade martin med täppt näsa och problem med ögonen detta blev borta när martin var ute. Kram Ingrid

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela