Jennys tankar

jahapp..

Publicerad 2009-11-21 00:09:28 i Allmänt,

Hallå Hejsan!

Idag har jag varit duktig, lr ja på vissa grejer iaf =P.

Sov hur längesom helst imorse, blir lika förvånad varje gång det händer.
11 kika jag på klockan och då var jag fortfarande trött, men jag ravade mig upp. Såg att jag hade ett sms från Malin och förmiddagsfika med våfflor. Låt väldigt mumma, men eftersom jag var nyvaken så hade jag aldrig hunnit göra mig och plutten klara. Sånt går inte direkt fort på morron =P..
Brorsan tyckte jag kunde svara Malin att han kommer istället för mig =P. Det hela slutade iaf med att broder cyklade till Ica för att köpa mjölk, sen så gjorde vi våfflor vi också =).

Tror det ramla våfflor ur öronen på mig tillslut =P

Mer då..

Fick julkorten idag som jag beställde för ett tag sen, så de har jag lagt i brev och skrivit adressen på.. De väntar bara på att postas, slipper man tänka på de sen när det närmar sig dop och pluggning.
Tog en promenad med pluten och broder också, blev ingen lång men vi kom ut iaf.

Imorgon ska jag till staden och leta efter sidenband till dopklänningen, får se hur det går.. Blir kanske tvungen att åka själv till staden med plutten, men de ska nog gå bra.

Söta Anna gav mig en komplimang igår.. Hon och Johan tycker det är starkt att jag fixar detta själv, utan Vincent pappa.
Inte bara Anna som gett mig den styrkekramen, men det känns skönt att veta att jag klara det liksom. Finns iofs inga andra val än att klara de heller. Men jag har tur som har familjen och vännerna bakom mig, vet inte hur jag ska tacka alla underbara som ställer upp.
Evigt tacksam för all hjälp jag fick av mina två underbara stöttepelare under förlossningen!!

Fast vi Centrum-mammor vet jue redan att vi är världens bästa =P!


Kom helt av mig nu..



Ne får väl ta och hoppa i säng om man ska orka upp imorgon



Kram

Kommentarer

Postat av: Lindaaa

Publicerad 2009-11-21 11:36:58

Haha jaa va kan va viktigare än att blogga? ja städade försökte städa ut bebisen men de gav inga resultat :/ Haha..

Ja tycker oxå du är duktig du verkar klara dej fantastiskt bra sj o lill killen har tur att han har en så bra mamma :) Hoppas allt ä bra me er!



Kram

Postat av: Milla

Publicerad 2009-11-21 22:28:58

Det ÄR strongt att fixa det utan en pappa med i bilden. Tur du har familjen som verkar hjälpa dig väldigt mycket. :)



Haha! Tack,tack. Kul att du tycker det! Det blir sånadär hopkok av vad man har hemma ibland och smaken var det absolut inget fel på alls faktiskt. Det kan ju inte gå fel med pesto, soltorkade tomater och fetaost tillsammans. :D

Åh, vad gott med våfflor!



Tyvärr fick jag inte sova natten till idag heller. :( Vet inte vad problemet är. Men natten som kommer nu hoppas jag verkligen att jag får mer än 1,5 timmes sömn.



När var det du skulle flytta förresten? :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram.

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-22 12:15:29

KLart att lille Vincent med omsorg valde sin mamma. Han visste att han behövde en stark, men samtidigt lugn mamma, som står med båda fötterna på jorden, och vi kan inte annat säga än att han lyckades mycket bra, eller hur? Såklart Fredrik hade fått våfflor om han hade kommit, och du hade ju kunnat hängt på, för dagen hade ingen bestämd tid, så här kan man mingklla in närhelst man vill.... Det gick ju vägen igår, lite närmare en final till och med. Kramiz m

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-22 15:54:02

haham, det gjorde min gubbe med!!! Ja se karlar!! Kramiz m

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela