Jennys tankar

Tjenixen

Publicerad 2009-11-01 00:34:45 i Allmänt,

Tjena tjosan gott folk!!

Känns skönt att ha postat de nu, fast samvetet var så där efteråt, men allt ert pepp hjälper =)! Ni är jue för söta!

Vet ni föresten om man kan se vilka det är som följer ens blogg, man är jue född nyfiken =P.

Idag iaf så körde jag pappa in till stan, han skulle på hockey med jobbet, sen skulle de ut och svira det är därför jag håller mig vaken.
På hemvägen passa jag på att hoppa in på biltema och köpa kuvert, håller jue på med inbjudningskort för dopet..
Passa även på att hoppa in på Toys R Us, fick med mig 4 leksaker därifrån, de hade massa erbjudanden så kalaset gick bara på en femhundring. Leksaker är jue svindyrt, betala detta och glöm inte batterierna =P. Men känner mig nöjd med mina fynd!

Sen fick jag sätta fart hemåt för syster yster som passade Vincent skulle iväg och jobba. Kom hem mitt i maten, så moster fick fortsätta mata =P.

Han är så söt, min lille älskling! Smälter varje gång han ler, Min underbara lilla son, tänk att man kan älska någon så mycket! Fattar fortfarande inte att han är 3 månader redan.


Igår så var plutten pigg, hur pigg som helst, nattade han säkert 20 gånger och han vakna och låg och skrattade sen blev det tråkigt så gnällde han. Vid halv 11 - 11 så la jag mig brevid honom för han brukar komma till rom om han får ligga nära och han får lägga kinden mot en. Det hela sluta med att jag somna och vakna halv 4 - 4 av att en plutt var hur pigg som helst och ville inte sova, jag gick iaf upp och stängde av datorn och släckte lamporna. Det var jue inte meningen att jag skulle somna så allt var på.
Byte blöja på honom och försökte få honom att somna om, de gjorde han inte uatn han bajja så det var bara att knalla upp igen =P. Efter nån timme la ja honom i sin säng, för jag orkade inte försöka få honom att sova nåt mer. 

Idag funka det jättebra han somna tidigt och sover än, så förhoppningsvis var det bara en engångsföretelse.

Har föresten blivit beroende av tonfiskröra, sån jag rör ihop själv och kan bestämma vad jag vill ha i. Har käkat de i 4 dar nu, så vikten lär väl gå uppåt igen =P.  Men men på måndag tar vi nya tag, då blir det mer promenader om vädret tillåter. Måste få tummen ur och köpa regnställ, har en jacka men behöver ett par brallor.

På Tisdag ska plutt få sprutor, så är det mammasamtal för mig lr vad de nu kallade de. Har aldrig tid för babycafét =/.

Det var nog allt för nu..

Kram kram 

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2009-11-01 01:08:28

Tackar tackar! Roligt att du tycker det.:) Fast det är ju jävligt rörigt här måste jag erkänna. Hade jag visat bilder på THE MESS hade du kanske inte sagt samma sak. :P



Ja, jag får väl försöka lugna ner mig lite snart. Det är svårt nu när det är så mycket på en gång att tänka på bara.



Ah. I finhusen. Schysst! :) Måste kännas jätteskönt att få sitt eget plejs förstås! Kul att få greja och inreda och hålla på också. :) Håller tummarna för att du/ni slipper tårar i januari och att det bara blir en månad fylld av kartongbärande och ihopskruvande av ikeamöbler. ;)

Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela