Jennys tankar

Staden

Publicerad 2009-09-18 22:07:31 i Allmänt,

Idag så skulle jag och mamma mysa framför tv'n och bara ta det lugnt.. Fast vi fick sällskap så nu sitter vi 3 i soffan =P.. Elektrikern kom hit, så vi sitter och kollar på morden i midsomer. Egentligen skulle vi ha käkat glass men vi är ptoppmätta på toast.  Vi köpte jue denna glass idag, men den får vi ta imorron iställe =P



Idag så har vi varit i stan, jag skulle jue hämta mamma på jobbet. Så när vi ändå var i stan passa vi på att hoppa in på köp barnvagn, skulle köpa nappar till plutten.




Så jobbar jue Magnus där, så vi fick en liten pratstund och han fick träffa plutten igen. När vi kom dit så var Mathias oxå där =), inte sett han på länge! Han hade en hoppgunga och gåstol som jag ska få låna =), jag känner så goa grabbar!

Sen passa vi på att gå i lite andra affärer, hitta faktiskt en julklapp till pappa så de köpte jag. Så hitta vi en till Lennart, tycker det är rätt gött att ha alla klappar klara innan december, så man kan jue lika gärna börja =P.
Sen så har plutten varit med på systemet idag, han sov sig igenom det hela så ni kan vara lugna han fick inga men av de =P.

Nu på kvällen så tog vi en tur till Tant Nina, så vi fick lite fika och skavller. Blev en del skolprat och annat. Fick ju så mycket fina kläder av Nina så vi var där med lite godsaker. Så fick hon ett par skor, skickade efter ett par som var förstora, så hon fick ta dem om hon ville..


Ne nu börjar Dirty Dancing, den får vi jue inte missa


Kram kram

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2009-09-20 17:39:23

Och hur smaskigt ser det inte ut med sån glass då?! Har ni ätit den nu? Är den att rekommendera? :)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela