Jennys tankar

Lite allt möjligt =P

Publicerad 2009-09-22 23:13:30 i Allmänt,

Tjea tjosan!!

Ikväll har jag varit irriterad, på ja saker i mitt liv kan vi säga.


Jaja får skriva mer om allt nångång..

Plutten och jag var upp till mvc idag, för efterkontrollen.. Vi satt och prat om förlossningen och andra saker.. Hur min graviditet har varit mm..
Plutten har varit lite kinkig idag, min lille plutt.. Själv har jag bestämt mig för att han är mammig =P.


Sitter på Fl och småler åt folk som inte verkar ha nåt bättre för sig än att klaga på andra mammor, endel vet alltid bäst.
Har man barnvakt åt sitt barn innan den är 1 år, så blir alla gangster och börjar knarka, det vet jue alla! Barnet tar sån skada av att ha barnvakt så de måste ut och slåss i tonåren. Det är nog till och med bevisat genom forskning =P. Suck liksom.. Ni kan väl göra som ni vill, så gör jag, som jag vill..


Läste en tråd om att det var illa att ta med sin bebis/barn på systemet..Den tanken har inte ens slagit mig förens jag läste tråden.
Kommer inte ihåg vad de stod, men typ att barnet tar skada och de vill/kan börja dricka tidigare..ehh?? Och det var jättemånga mammor som argumentera om hur illa det var..
Hur orkar man ens lägga märke till om nån har med sig ungen, lr ännu mer döma mamman som har med ungen.. 

Folk måste ha förbannat tråkigt.

Visst ibland kan jag tänka att ne, så vill jag inte göra med mitt barn.. Men jag tycker inte det är fel om den mamman vill göra så.

Jag tror jag vet hur jag vill göra med min plutt.. Men man får ta tagen lite som den kommer, fast några punkter har jag som ja ska hålla hårt på..


Ne nu har jag svammlat nog och flummat in mig på detta ämnet..

Ne nu blir det natta


kram




Kommentarer

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-09-22 23:35:03

Mähh, det är bara bra att lämna bort barnen innan det är dags för dagis. Behöver inte vara långa stunder utan det räcker att lämna till mor- eller farföräldrar medan man handlar. Bara så att barnet vänjer sig att föräldrarna kommer tillbaka. Blir så mycket lättare att skola in dem på dagis då.



Linus faster är dagisfröken så hon vet vad som är bra och inte bra när det gäller dagis, haha.



Oj, undrar hur många ggr Linus har besökt systembolaget. När jag tänker efter så vaknar han varje gång vi har gått in. Ooops, nu blir han nog alkoholist innan han fyller fem. Hahahaha..



Man ska nog skita i vad andra tycker och göra som man själv vill och tycker =)



Måste ses snart gumman. Linus skriker på Vincent så fort vi går förbi kylskåpet =)



Kramar

Postat av: gaby

Publicerad 2009-09-23 11:53:40

ja lämnade bort nico första gången då han va..ja 2 månader.. e ja en dålig mamma för de lr?? ja de får ja väl reda på när han blir äldre. skit i allt folk säger gumman, de gör ja. Nu e nico så social så de e inte sant.. å ja tycker de e bättre än å ha en unge som skriker så fort nån som han inte träffat innan bara vill säga hej.. men de e ja de... å detta me systembolaget.. ja undrar ja hur en som e sälv ska lösa de annars ja om inte ungen "får" följa me.. de e ju olagligt att köpa ut!!! :) ha en bra dag. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela