Jennys tankar

andar =P

Publicerad 2009-09-25 21:37:24 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så jag får väl uppdatera er lite på gårdagen..
Var jue på sittning igår hos ett medium i Vålberg =). Annika heter hon vi var hos, hon bor i kil, fast har sittningar i Vålberg.. Kan maila telenummret till dem som vill ha de..

 Annars så har ni jue http://www.karlstadsspiritualistiskaforening.se/ Har varit där på elevsittning och oftast är det väldigt duktiga, dock är det "bara" en kvart då.


Den jag fick "prata" med var mormor, tog en stund innan jag kom på vem det var för det kunde vara både farmor och mormor.

Hon berätta lite grejer i början som vanligt. Hon sa att mormor var väldigt stolt över mig och att hon tyckte det var bra att jag krypit ut ur hörnet och vågade ta mer plats. Att jag fått skin på näsan och sätter gränser bättre nu, nåt som mormor önskade att hon vågat mer..

Ja fick allt på band så jag ska lyssna igenom det igen och se om man får fram nåt nytt. Lite svårt att få in allt som sägs, då det sägs liksom.

Mamma fick oxå "prata" med mormor lr sin mamma då.
Mormor har jue fått stå tillbaka annars när mamma varit iväg så hon hade inte kommit till tals sen i Maj, så mormor hade nog mycket att säga.
Syster yster fick "prata" med Christer.

Iaf så efter en stund sa hon, va gör du här egentligen för ni har jue redan kontakt och det vet du!

Jaha? iaf så sa jag att när jag var höggravid så hörde jag ofta röster som om de prata med mig och jag såg Christer och farfar ofta. Men jag såg aldrig mormor och jag känner lr hör inget nu längre..
Men hon sa att det var en bra tid att utveckla detta nu..

Så vi får väl se om man börjar känna av nåt igen..

ne får bli bandet en gång till, så ska jag få höra mammas och syrrans band..

Lille plutten fick vara hos snälla Tant Malin under tiden vi var iväg och han hade jättetrevligt berättade han för mig =). Så dit vill han fler gånger sa han =).
egentligen kunde han följa med eftersom vi inte skulle in samtdigt, men de kändes onödigt när han skulle ha det mycket bättre hos Tant Malin och hennes mysiga familj =).


Ja det var nog allt, kommer knappt ihåg vad jag gjort idag och detta var jue igår så..


kram kram



Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-25 21:42:17

Hej! Super nyfiken på vart du varit,skulle gärna vilja testa på detta själv. Kan du inte skriva hur man kommer i kontakt med henne?? Ha en trevlig helg! /S.K

Postat av: Therese

Publicerad 2009-09-25 23:00:48

Det låter så spännande och jag är hur nyfiken som helst! Vad kostar det? Du får jättegärna mejla hennes nummer till mig och om du gör det får du gärna berätta om det var läskigt och sådär :)

Kram

Postat av: annica branting

Publicerad 2009-09-25 23:53:20

gud så spännande!

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-09-26 08:11:23

Låt spännande,, något jag velat testa länge,får du tid kan du maila över hennes nummer.

Ha en fortsatt trevlig dag! Jennie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela