Jennys tankar

Sara

Publicerad 2009-09-28 20:01:20 i Allmänt,



Tjo!

Igår fyllde min lille misse älskling år, hela 17!! Hon blir så stor, ska till Slottsbron nån dag och gosa med henne och ge henne lite extra god mat =).

Hon är lite avensjuk på att inte vara den enda bebisen längre =P

Min lilla älskling 



Kram

Kommentarer

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-09-28 20:34:16

Ojojoj, snart systemet tänkte jag säga. Men där är det ju 20 årsgräns. Då får det väl bli Arena för henne nästa år =)



Grattis missemaoen!!!

Postat av: Sara

Publicerad 2009-09-28 21:23:38

va typiskt att de va samma dag! hoppas du får superkul på hennes fest iaf, hälsa grattis från mig :D du får komma på en kopp te en annan dag istället då! kramar

Postat av: Malin

Publicerad 2009-09-28 22:39:13

Vad glad ajg blir om jag smitttat med malinsjukan! Det innebär att vi snart ses! Är jättenyfiken på allt som sas för er alla.... hoppas festen blir lyckad också..kramiz m

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-09-28 23:17:19

Vad snackar frun om? Vem har köpt vilket kylskåp?? Jasså, du snackar om Hollywood blondinerna :)) Haha!! Söt och söt vet jag inte. Men jag skulle då minsann inte köpa ett kylskåp för mina "egna" pengar :))



Linus bet mig i puppiluppen stenhårt vid tre tillfällen. Trodde först att att han hade tandkött av stål eftersom vanligast så får de tänder vid sex månadersålder. Men efter tredje bitingen kände jag i hans mun med lillfingern och upptäckte två gaddar :)



Rutin och rutin vet jag inte om jag har :) Men jag ser till att både jag och Linus är klara innan Linus får frukost och sen drar vi bara. Ibland hinner jag äta frukost innan ibland får det bli efter.



Det är inte så att jag jublar precis när vi ska ut men det är MYCKET lättare att komma ut med vagn än utan. Tänker på att det är skönt för Linus att få frisk luft och knallar på ;) Svettigt kommer det nog alltid vara för min del. Jag har aldrig haft bra kondis och kommer väl aldrig att få heller :)



Det kommer tyvärr vissa dagar då vädret är piss, massa regn och storm. Då går jag inte ut. Det är inte bara mina regnkläder som inte håller tätt med för mycket regn utan även regnskyddet till vagnen är rätt kasst när regnet öser i massor. Sen är det vissa dagar då det blir eftermiddagspromenader då vädret kanske har blivit bättre eller att jag fått dåligt samvete efter att inte gått morgonpromenad. :))



Tiden då du glömmer att sucka och bara hoppar in i promenadskorna utan att tänka dig för kommer ska du se. Du hinner knappt blinka så sitter det som är vana och det känns som du inte har gjort något annat :))



Linus skickar en sån där hälsning du vet som coola grabbar gör. Slår på varandras händer och krockar med varandras axlar när de får tag i varandras handflator eller säger man händer?



Kraam på er!

Postat av: Tessan

Publicerad 2009-09-29 12:21:22

Haha, det blev i Grums.

Övre Villagatan.

Så nu till helgen ska vi åka och kika på tapeter och sånt där :)

Skit kul :)



Ja, men det ska bli skönt att få fungera igen.

Jag har väl aldrig tränat så, men nu känner jag liksom att kroppen behöver det.

Man degar väl bort när man är gravid.

Musklerna försvinner totalt.

Haha, Centrums alla nyblivna mammor står och svettas i gymmet :)

Detta blir grejer det.



Ja, brorsan kommer väl och hjälper oss snart hoppas jag. Vi är ju inte tekniska någon av oss.

Jag skulle skriva ut kort ifrån telefonen, i den där apparetn på atelje 13 och RADERADE hela minneskortet! Alla filmer när Wille ligger i magen och sparkar och man kunde se en fot och sådär.

Jag får aldrig tillbaka det, och det suger men dom lyckades rädda 1400 bilder så det är alltid något, så datorn med tusentals kort ger jag mig inte in på :P

Annars vill jag gärna träffa er på Centrum, jag vill kika lite på Vincent :) Han är ju så otroligt söt!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela