Jennys tankar

Härlig dag

Publicerad 2009-09-14 21:30:31 i Allmänt,

Tjena tjabba hallå!!

Idag har det varit fullt upp.. Började dagen med att stå på crosstrainern, japp nu är det dax att bli hurtig! Få väl se hur många dagar de håller i sig men nånstans måste man jue börja. Efter "trampandet" så blev det frukost och en dusch, snälla morbror underhöll plutten.. Eller plutten somna i knä på Fredrik, så det var väl inge svårare jobb direkt =P.

Efter duschen så fick plutten mat och underhållning av mig.. Sjunga lite och titta på grejer =P..
Sen blev det en promenad till banken, så nu har jag äntligen öppnat ett konto åt plutt. Fick jue inte öppna nåt sist för namnen var inte registrerade, men nu så =).  Efter banken så fortsatte vi upp till BVC för att väga och mäta plutten, han växer så det knakar. De e min store pöjk de, fast han är mammas lilla älskling.

På vägen hem från BVC, så träffade vi Gabby så både plutt och jag fick oss en pratstund =). 

Sen har det inte hänt så mycket mer här, gosat med plutt och nattat honom nu. Han är så go och mammig på kvällarna..

Nu sitter jag och glor på tv, på de där svenska hollywoodfruarna.. Herregud! Man skäms jue.. Fast fru nr 1, man undrar jue om munnen har kontakt med hjärnan..

Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela