Jennys tankar

suck..

Publicerad 2009-09-15 15:47:40 i Allmänt,

Tjo!!

Idag började jag oxå dagen med att "trampa" på crosstrainern, andra dagen nu, så det är jue nästan en rutin för mig nu =P. Måste försöka få bort lite kilon nu.

Sen har jag suttit i telefon, är så trött på detta så det finns inte. Blev tvärförbannad imorse och det tror jag märktes, nu känner jag bara att det är slut på alla chanser. Hur många ska man behöva ge och bara få skit?
För de e så jag känner varje gång.
Kanske är jag känslig och trött, men suck!

Ringde iaf pappa som ringde vidare och nu ska han försöka hjälpa mig att ta tag i det för nu får det vara nog, som han sa.
Så får väl se om det händer nåt.

Känns som om hur mycket jag än försöker så klamrar de sig fast i mitt liv,

Ska upp och ta prover på måndag så då ska jag passa på att prata med dom. Har lite frågor till dem, så får väl se om man kan få några svar..

Plutten har en riktigt trötthetsdag idag, äter, ligger och pratar lite sen somnar han igen. Sovit större delen av dagen.

Ne snart ska jag ut i det fina vädret, ska försöka mig på en promenad till slottsbron.
Hurtig som man är =P

Kram

Kommentarer

Postat av: gaby

Publicerad 2009-09-16 11:33:50

bra jobbat gumman!! kämpa på me täningen.. själv vart de ingen promenix för mig imorse.. men ja får ta igen de imorn :) lyckatill me allt annat. hoppas de löser sig snart. kram

Postat av: cissi

Publicerad 2009-09-16 12:12:41

jag tänker på dig,hoppas det ordnar sig kramar

Postat av: Linda

Publicerad 2009-09-17 14:13:07

hej. va duktig du är som tränar!!!!... kommer nog en liten bebis här snart nu ..jeeejj :) . Sittningen var ungefär 40-45 minuter kostade 300kr och hon var asduktig...nu såhär i efterhand så känner jag att det har hjälpt mej jättemkt för jag fick upp ögonen för saker som jag inte tidigare tänkt på. tycker absolut du ska beställa en tid där. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela