Jennys tankar

29:e augusti

Publicerad 2010-08-29 20:28:11 i Allmänt,

Hej hopp!

Vet ni vad jag har gjort idag, ja det är inge intressant så men, iaf jag har käkat falukorv.
Har säkert inte käkat de på över 15 år, kan inte med de!
Men eftersom jag hört några säga att deras barn är så förtjusta i korv, så fick jag väl göra ett försök, blir nog inte så många fler förhoppningsvis. Hoppas inte Plutt blir nåt korvbarn!



Iaf plutt tyckte det var jättegott med korvstroganoff, jag fundera först på om jag skulle laga nåt annat till mig själv.. Men då kom jag på att när plutt blir större så ska han smaka på saker, (här hemma ingen annan ska tvinga i min son nåt!!), gillar han det inte kommer han få annat men han ska iaf smaka. Så jag fick väl tvinga i mig lite falukorv och så farligt var det väl inte, men jag gråter inte floder om jag slipper laga det nåt mer :P.

Jag gillar inte korv, skinka, julskinka, smörgåspålägg osv, ibland tvingar jag i mig för att vara trevlig, men det är sällan!

Jag och plutt kommer leva på fisk och hemmagjorda köttbullar :P. Kan iofs göra kycklingrätter så länge man utgår ifrån en fryst file. Jag tog på mig uppgiften att göra kycklinspett en gång, nåt jag aldrig nånsin kommer göra nåt mer. Hualigen, trodde fan att jag skulle spy! Okej, skulle plutt nu få nån kycklingfavvo rätt skulle jag laga den, lr iaf ta hit nån som lagar den :P


Jag och plutt tog en tur till Ö&B också, där sålde de ekologiskt florsocker för 10 spänn, så ni som behöver detta åk dit och köp det kravmärkta:P.
Som vanligt kom man hem med lite bra att ha saker även denna gång :P

Ne nu blir det andra bloggen..

Pössen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela