Jennys tankar

Onsdag

Publicerad 2010-02-24 21:29:43 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag har plutt varit hos Moster, hon fick vara barnvakt medan jag gjorde en tenta. Den kändes bra men man vet aldrig, räknad tentan 3 gånger, så jag stirrade mig nog blind på eventuella slarvfel.. Men jag kunde inte hitta några hur jag än vred och vände, så hoppas hoppas.

Snälla mamma kom och hämtade mig och plutt för att köra oss till stan och sen åkte hon till jobbet igen. Min snälla lilla mamma, vet inte hur ja skulle kunna åka in annars.. Vill inte ta bussen med plutt förens han är stor nog för att kunna använda bussbältet. *nojjig mamma*, men vadå alla som krockar planerar väl knappst för att krocka..

Så nu ska det pluggas för fullt på nästa tenta, måste fixa den.. Vill bli av med de nu!

Annars har de inte hänt så mycket, känns inte som om jag varit hemma nåt.. Poff så var det kväll.. Men plutt och jag busa och har sjungit massor. Min fina lilla Prins!

Och vet ni vad, ikväll käka han upp all välling de har han aldrig gjort förut, så han måste varit smockmätt. Men när vi skulle sova kom han inte till ro, så jag gav han tutten till slut, men han var så mätt så tutten ville han inte ha efter ett tag.. Så idag somnade han själv, lr ja.. Jag klappa han i pannan och han kom till ro mer och mer och sen sov han =). Vill jue inte att han ska somna tuttande på mig, så ska prova samma sak imorgon.. Så nu ammar jag bara runt 4 på morron då han vaknar och ska ha käk.
Ammar mellanmålen också och ska försöka amma hålla de till de 3 gångerna, om det inte händer nåt då. Hellre amma än att han ska gå hungrig =).
 Ska försöka amma tills han är 1, men vi får se hur det går..

Plutt skulle jue ha träffat sin pappa igår, men han har magsjukan så vi fick skjuta på de igen. Förra gången trodde jag att ja hade magsjukan =/. Jaja men nångång ska han nog få träffa far sin..

Ne nu ska ja kika på lite bloggar..

pössen och kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela