Jennys tankar

Tjejkväll

Publicerad 2010-06-19 11:59:12 i Allmänt,

Tjena allihop!

Så igår räknade jag plutts tändr och fick se att de stack fram yterligare en i överkäken. 5 små tänder där uppe och 2 där nere, de bara poffar upp.

Igår hade vi äntligen vår tjejträff också, äntligen kunde vi alla på samma datum. Massa tjat, grillning och spel.. Vår starka sida är kanske inte grillning när man sitter och pratar, just jäklar de e kött på grillen" =P.
Massa gottit hade vi fläskfilé, kycklingspett, potatisgratäng, melon, jordgubbar, godis, dicka, vin, sallad, vitlöksbaugetter.. Hungriga? =P

Kvällen bjöd på massa skratt, dålig egenskap: handsvett!
Sen var det även f*ttsalva och pungsvett med på ett hörn, men de svaren blev ej godkända :P.
Jag och Annica hade svårt för F & K ordet medans Pillan och Linnéa kunde säga de i långa ramsor.
Vi satt ute och ganska länge och frös, jag frös iaf.. Hade ingen känsel i tårna tillslut =P.

Så då gick vi in och hade soffhäng =P. <--- man försöker väl hänga med =P.
Underbarkväll, underbara vänner, de kunde inte ha varit bättre!! Kanske om solen tittat fram då, men men, man ska inte klaga..


Vilka underbara vänner man har, även om vi inte ses så ofta lr pratar så ofta, men när vi väl träffs är allt som vanligt och vi strir på =).

Precis så är det med Karin också, vi har inte setts på 3 år och knappt pratat med varandra, men när vi träffs är det som vi aldrig slutat umgås =).

Jag har absolut världens finaste vänner!









Tyvärr får ni ingen bild på Pillan, då hon gör grimarser på alla kort och gick inte med på att jag la upp dem.. Iofs har jag inte frågar Annica och Linnéa, men de är så söta så ja hoppas på att det är okej :P.


Tack för en trevlig kväll tjejer!!



Pöss och kram



Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2010-06-24 00:06:43

Hur är det med Linnéa nowadays egentligen? Har inte sett henne på typ hundra år, har förstått att hon bor i sunne? Jag tänker ibland på mina gamla klasskompisar och undrar hur de mår och vad de gör. :) Kul att ni hållit kontakten!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela