Jennys tankar

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2010-03-21 22:45:59

Hahaha! Det där var roligt. :P Vi lagar absolut INTE någon avancerad mat! Och tallrikarna kommer från IKEA. ;) Köpte dem på fyndhörnan där - 12 kr styck! Hehe. Men jag förstår dig att du inte tycker det är roligt att laga mat till dig själv bara. Det är inte roligt. Känns "onödigt" att lägga ner sig på något vis. Men säg gärna till om det är någon maträtt du sett på bloggen som du vill ha receptet på så ska jag försöka fixa!



Jag ska vara på MAVA. Är skitnervös nu. Vet inte ens var avdelningen ligger! Menmen, det blir nog bra. Har två kollegor som praktiserat där och båda två trivdes jättebra och sa att de lärde sig massor. :) Ja, efter dessa fem veckor är jag färdig! Hur länge har du kvar på din utbildning? Har inte någon koll på när du började plugga riktigt..?



Tack! Vann dock inte ett jota på den där jäkla bingolotton. :/



Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela