Jennys tankar

Så nu ni..

Publicerad 2010-03-22 10:28:57 i Allmänt,

Snart är det påsk också =), min kusin blir 25 år då. Va de går undan, minns det som igår =P bla bla..

Men vi hade allt bra kul förr, Strömstad, fester, badning.. Glömmer aldrig när vi var och bada och hon skrek så förbannat, så jag vägra bada om hon skulle skrika =P hahaha.

Undrar vad man ska hitta på för nåt till henne, sen finns det en liten prins som snart fyller 1 också =). Tjabo som han hette för ett år sedan, går snart över till år istället för att räkna månader =).

Lite nervös inför påsk nu, när jag ska försöka gå ner i vikt. För första gången ska jag nu ta detta på allvar och verkligen försöka. Hoppas motivationen håller i sig, det var Malin som smittade av sig lite på mig =). Så nu ska vi snart springa runt i bikini och vara babes =P.

Påskgodis kan ställa till det lite för mig känner jag, men ska försöka hålla koll på kalorierna. Förhoppningsvis kanske min kusin Jessica kan slå mig lite på fingrarna, hon är skitduktig på detta.. ja inte att slå folk på fingrarna utan på mat och kalorier, hon kanske säkert daska folk på händerna också men det är inget jag har superkoll på =P.

Iaf så för en massa år sen köpte jag en digital köksvåg och den används dagligen nu för att väga och kolla maten. Ska inte bli nån freak och väga maten jämt, men nu i början vill jag för att se hur mycket jag äter av vad. Sen när man lär sig att ungefär så här mycket är 5 gram osv kommer jag att höfta mer.

Nu när jag skriver det i bloggen så känns det som att nu måste jag lyckas för annars vet jue alla att jag misslyckats, ja ni fattar.

Nackdelen för tillfället är jue att jag är snuvig/förkyld och det vill jag inte förvärra, så det blir inga snabba hurtiga promenader. Men det blir promenader, fast kortare och inte så snabba.

På nåt sätt ska de gå, mitt mål till drömvikten är att 15 kilo ska bort, men först och främst är det 5 kilo som ska bort. Man får ta lite i delmål =P.

2 inlägg som säger emot varandra lite =P..

Om ni undrar varför jag skriver Jörgen lite här och där så fick jag reda på att han kollar min blogg. Men han kollar korten, sen söker han på sitt namn och läser om han står med =P <-- nu hänger jag ut dig =P. Så för att han ska få lite mer att läsa, så blir det lite Jörgen här och där =P.


Ne nu ska jag plugga, mint 3 kapitel ska in idag + repetition av de som jag gjorde igår =).

kram

Kommentarer

Postat av: Lindaa

Publicerad 2010-03-22 10:59:25

Tack så mycket, nej har inte vart där än vilken dag ä de?? :) stor din plutt blivit :) kram

Postat av: Kusinen

Publicerad 2010-03-22 19:37:18

Det var kallt ju! Och du och syr din envisades med att 'bada' ståendes på mina fötter för att slippa stå på den läskiga havsbottnen :P Minns du när vi skulle gå till Capri då? haha, har en rolig bild på dina fötter från den dagen. Lyckat! :D

Postat av: gaby

Publicerad 2010-03-24 08:40:27

fortsätt jobba på! Sagt till sara att hon ska vänta på mig.. i augusti ska de bli viktväktarna igen.. hon kör säkert lite nu själv.. men inte så som ja gjorde sist ja va me i de :) hoppas allt e bra annars å att du inte stressar hijäl dig me plugg å allt va de nu e.. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela