Jennys tankar

Idag

Publicerad 2010-03-01 22:12:01 i Allmänt,

Hej hopp!!

Igår så for jag och plutt till mamma mutter, jag skulle på "klädparty" hemma hos Anna och plutt fick underhålla mormor.
När jag kom tillbaka så körde jag hem broder och åkte hem för att hämta vagnen och lite tvätt, edtersom jag inte vill se Wallander själv så sov jag och plutt hos mamma =).
Plutt har jue varit jätteduktig nu, han somnar vanligtvis runt 8 och håll i er nu.. Sover till 6 halv 7 för att få lite mat och sen somnar om...

Inte för att jag känner mig nåt piggare, somnar aldrig före 1 typ.. Alltid massa tankar som far runt i huvudet =/..
Idag så kom Josefin hem en stund och underhåll plutt =), min söta fina lilla älskling. Det händer så mycket nu, så jag måste verkligen börja filma honom mer..

Står man och gör pussljud så kommer han och ska pussas, tar tag runt huvud på en så drar han huvudet mot sig så får man en sån där stor blöt och mysig puss =). De e mammas älskling de..

Så har han somnat 2 nätter utan att tutta på mig och utan gnäll, han får lite extra välling på kvällen så då hinner man knappt lägga han i sängen innan han sover..

Lägger han sen så brukar jag lägga mig brevid, så han ska känna sig trygg. Kanske är mer jag som vill ligga brevid när han somnar =P.. Lägger ner han så burrar han in sig i kudden och poff så somnar han, kan jue iofs vara 2 lyckoträffar nu men jag tänker se det positivt..

Skulle jue till staden till helgen och shoppa lite efter tentan, men ja tycker man läser om tak som rasar in överallt och vem vet hur ikea- , bergvik- taket ser ut, lr universitet bara..

Såg ett dagis förut där de låg massa snö kvar. Taket var liksom om ni fantiserar lite och får detta till ett tak vvv..  Så i varje "v" var det massa snö.. Ne ska inte nojja in på detta nu och tro att vart enda tak ska rasa in..


Ne nu ska ja se på Boston Tea Party!

Pöss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela