Jennys tankar

snö, snö och mera snö :)

Publicerad 2010-11-10 23:01:45 i Allmänt,

Har precis tölat med pillan i 1,5 timme, precis vad jag behövde en kväll som denna!
Hon kan lyfta upp den mest deppade person, skrattar alltid med henne. Det är min Pnillurp de :). Saknar den pinglan som bara den, får hålla mina egotummar på att hon och Roger flyttar hem till Värmland igen :P.
Klockan bara susade iväg så jag missa hela Grey's anatomy, fast det var det helt klar värt :). Så tittar på Nurse Jackie istället :P.

Vad ha hänt annars idag då?

Jo plutt och jag har varit ute och busat och vad han njöt! Han skratta högt när han sprang runt i snön, min fina lilla pojk de :). Han skratta som en tok när han åkte pulka, förutom när pulkan välte och han såg ut som en snögubbe i ansiktet (för då skratta jag :P). Härligt att se honom så glad, iofs är han glad för det mesta.

Han är så go, han har börjat komma och ge mig spontankramar och pussar (okej pussar har hänt en gång än så länge, men vadå, måste jue skryta lite :P), precis som han ser att nu behöver mamma en kram så kommer han och är go och det finns inget bättre än en kram från Vincent. Har svårt att tro att nåt skulle kunna slå de faktiskt!

Är grymt nöjd med Vincents nya overall också, andra gången han gick ut fick han ha skidställ på sig och gu så söt han blev. Ni ska få kort på det nån dag, bara för att jag vet att ni vill se de :P


Här är overallen iaf.


Pöss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela