Jennys tankar

Vår dag

Publicerad 2010-11-18 22:48:46 i Allmänt,

Vet ni vad, ja hoppas ni sitter ner för annars kommer ni åka i golvet :P. Håll i er nu.. Jag fick väcka Vincent i morse, kvart över 9 väckte jag honom, det har typ aldrig hänt! Jag fick sovmorgon, jag duschade i lugn och ro, jag åt frukost utan att behöva dela smörgåsen med nån annan. Ja att dela smörgåsen är gulligt typ 375 gånger, sen tröttnar man och trycker i sig allt fort om attan för att få nåt över huvudtaget.

Jag sminkade mig och klädde mig i lugn och ro, hör här då, jag  gick på toaletten utan att någon låste upp dörren och puttade upp den och det var inte igår de hände kan jag meddela :P.

Blev dock lite stressigt för att hinna till vagga gunga gå i tid, men de gick de med :P. Var full fart på Vincent hela tiden, han vill sitta i knä först efter fikan.
Min lilla bebis röjer runt när alla de andras sitter fint i knät, ja de sitter iaf stundvis i knä, jag får jaga min över högt och lågt känns det som. Gympingpass för mig :P. Försöker jag tvinga han att sitta still ålar han runt och böjer sig som en ostbåge. *svettig mamma*

Efter Vagga gunga gå, hämtade jag ut mina skor, 3 par stövlar. Ja behövde nya vinterskor och på nåt sätt så låt det som en bra idé att köpa 3 par stövlar. Nu känner jag mig fattig, fast jag har varma fötter så de var nog värt de :).
Sen for vi till kil för att laga mat med Magnus, lax stod det på menyn idag. Efter några timmar hos Magnus for vi vidare till stan för att hämta upp mamma mutter..

Ja de var min dag, nu är jag apans trött så jag ska ta och hoppa i säng.

Natti natti

Kram

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2010-11-20 14:12:29

Men du har ju redan börjat spela julcd:n! ;)

Postat av: Åsa

Publicerad 2010-11-20 20:06:57

Inte ofta man får väcka sin barn sås ent ;) Världens lyx dom ggr man får helt egen tid på morgonen :)



men vad bra, då har jag skaffat mig en tårtbagare då ;) Vad kostar tant per timme :p hehe.



Då måste ja kolla in det på tradera juh :D Jättesnyggt :)



Detta med att sitta på rumpan och ta det lugnt kan vara något ja glömmer ibland. Gör hellre saker själv än att fråga om hjälp :p Som här om dagen, flyttade ja en micro från 1800- talet som vägde en miljon kg :P Tyckte det va onödigt att ringa kära mamma för just den saken ;)

Men idag var ja duktig och ringe mamma, behövde lite hjälp med städning ;)

Jag lär mig sakta men säker att fråga om hjälp :)



Ja, dne använde jag första gången och såg fram emot att få ha den denna gången med. men inte. :( Men nu vet jag ju i förväg att ja inte kan förlita mig på just den hjälpen, utan får se till att mentalt bygga upp mig så ja klarra mig utan det :)



Läkaren sa bara att jag får föda normalt men inte använda epidural elr spinalbedövning, samt inte sövas. men inget om att själva förlossningen kunde vara skadligt för huvudet. Jag tycker också att det är knepigt att ja får föda, eftersom trycket borde öka ngt iaf under själva förlossningen. Men man får la lita på the läkare ;)

Jag överlevde första gången och hoppas ja överlever denna gången med ;) hehe.



kram kram

Postat av: Linda Olsson

Publicerad 2010-11-21 09:20:49

Kul att du är med i min tävling! :)



Kram & Lycka till!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela