Jennys tankar

BU!

Publicerad 2010-10-30 00:23:02 i Allmänt,

Jhapp då har man sett massa hemskheter och nu sitter jag här och är rädd för allt. Varför skulle jag kolla på de när jag vet att jag inte kan se sånt här??

Kan säga att jag kommer då inte gå hem själv från Camilla imorgon :P. HUA!
Snälla mamma ligger på soffan och sover nu, för hon fick inte gå och lägga sig förut - jag vet, jag är verkligen skitlarvig när det gäller vissa saker. Men det känns bättre att ha nån i närheten..

Det som är konstigt är att jag kan se en film som är menad för att vara skräck och det rör mig inte i ryggen, sen kan jag se en komedi och bli livrädd. Känslan bara ploppar upp, det är inte så att jag tycker att det jag ser är äckligt, okej ibland då.. Men min kropp ställer in sig på flykt, så man får kämpa för att bli kvar i soffan..

Hoppas vincent aldrig vill se nåt hemskt så jag är tvungen att sitta brevid, jag kommer jue vara räddare än vad han är :/ och det är jue inte så bra..

Håller tummarna för att han inte börjar gilla Pingu, Mumintrollen lr Tummen för jag står inte ut med att se de :P.


Ne nu ska jag se en komedi som förhoppningsvis inte skrämer skiten ur mig!



Over and out

Kommentarer

Postat av: Annika.A

Publicerad 2010-10-30 10:03:11

Vad har du sett för film?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela