Jennys tankar

VC

Publicerad 2010-10-28 21:16:08 i Allmänt,

Godkväll gott folk!

Igår försökte jag få tag i barnmorskan, ringde den ena av vårdcentralerna här i byn, upptaget, upptaget och åter upptaget. Tillslut kom jag fram fick vanlig ton och där satt jag i 2 minuter och vänta på att nån skulle svara, la på och tänkte att jag provar och ringer igen, UPPTAGET va fan! Samma visa igen, upptaget, upptaget, inge svar, upptaget..

Svor ramsor över telefoner och folk. Ringde den andra vårdcentralen och kom fram, talade om mitt problem och att jag började bli lite orolig, fick en telefontid. XX skulle ringa mig mellan 11 och 12 någongång, satt och vänta och hoppades på att Vincent inte skulle vakna.. Ingen ringde igår, tänkte att jag kanske fattat fel dag och fundera på om det kanske skulle vara idag de skulle ringa mellan 11 och 12, men ingen ringde idag heller...

Ringde vårdcentralen och fråga om jag missförstått när jag skulle ha min telefontid, blev lite förvånad över hennes svar.

Jag hade ingen telefontid, det fanns inte ens en annteckning om att jag ringt och ingenstans stod det nåt om mitt problem, VA FAN..

Jag fick lämna telefonnummer och allt igår, så visst fasiken hade jag fått en telefontid sa jag.
Konstigt sa hon i andra änden och dubbelkollade mitt personnummer och namn..



Fick iaf en imorgon så nu hoppas jag att de ringer, ska inte stressa upp mig i onödan.. Men lite nervös blir man ändå..



kramen


Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2010-10-28 21:44:22

Men usch, vad är det som har hänt nu? :/ Vilka jävla idioter som inte ringer upp eller inte ens antecknat att du ring om en telefontid! Vilka puckon det finns alltså! Hoppas det ordnar sig imorgon nu. Kram.

Postat av: Milla

Publicerad 2010-10-28 22:00:10

Tack så mycket! Känns skitgött att veta ett tag framöver och faktiskt kunna PLANERA lite om jag skulle vilja. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela