Jennys tankar

Strumps

Publicerad 2010-09-18 09:01:08 i Allmänt,

För några dagar sen stod jag och diskade efter lunchen, Vincent blev farligt tyst och jag gick och kika vad han gjorde. Han satt som vanligt i strumplådan, en baljformad tvättkorg typ, ja en sån där låda där jag lägger strumpor efter tvätten när jag inte har tid att para ihop dem.Sock

Han brukar sitta där och kasta strumpor över hela golvet, så däe fick han väl sitta och jag återvände till disken.
När disken var klar så gick jag in och kasta tillbaka strumporna, plutt var lika snabb med att kasta ut dem igen :P. Så vi kastade lite strumpor på varandra, sen ser jag men vad är det där? De ska jue vara rena strumpor i denna låda??

Tar en närmare titt och jag det är en blöt fläck, IIIIIIIIIIIIIIIHhhhhhhhhhh BAJS!! shit   
Fan! Där sitter plutt och är jätteglad och har en läckande blöja!! Hur fan kunde jag missa detta?? Det lukta inte, som det alltid, alltid brukar göra och jag har inte hört honom stå och trycka på..

Så nu har jag tvättat strumpor i 2 dar och jag har lärt mig att man inte ska vara en latmsk när det gäller strumpor!



Här har ni min lilla "strumplåda", med det sista som ska tvättas!









Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela