Jennys tankar

tjoho

Publicerad 2010-09-02 21:06:03 i Allmänt,

Tjo!

Är in på kau's sida nästan varje dag, ändå vet jag att resultatet inte kommer upp än. Ååhh hatar att vänta, vill veta nu!

Kvällen spenderas ofta med att prata med Magnus, han är en av dem bästa. Hans pappa har inte varit tipp topp :(, men det är bra nu, fast det är lite läskigt när det gäller hjärtat!
Jag och Magnus lärde känna varandra ganska sent även är det säkert han jag pratat mest minuter med i telefon. Förr prata vi 2-3 timmar varje kväll, ja varje kväll och gärna flera gånger om dagen. Lite svårt att prata flera gånger om dagen nu när han jobbar, iofs pratar vi ibland på morron men inte lika länge som förr. Fast bara han finns kvar i mitt liv så spelar de ingen roll :P

Förkylning plutt hade var en 24-timmars förkylning (?). Hur kan det gå så snabbt, han hade hög feber jätte tät och snuvan rann hela tiden. Nu är han helt frisk, inte ens lite tät, ingen snuva alls- Kan det va så? Eller kan det bli så när det kommer tänder?

Huvudsaken är att han mår bra nu, min fina lilla älskling.


"Strömsta Anna" om du läser detta, vart har du tagit vägen??



Kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela