Jennys tankar

Staden

Publicerad 2010-09-09 21:09:27 i Allmänt,

Jag börjar fundera på om nån skämtar med mig, för det händer så konstiga grejer.

Förts den där stönfilmen, jag drar mig för att skriva porrfilm, för de kan jue ha varit något annat.. Men samma stönfilm kom på dagen efter också, fast den här gången hade personen/erna inte fönstren öppna :P.

Vem kollar på såna filmer och har högsta volym på?

Och idag så var jag in till staden, parkerade i p-huset vid järnvägsstationen, stängda av bilen och skulle kliva ur. Gissa vad jag fick se då?

Jo en mus, som sprang runt i bilen brevid. Ingen hamster, utan en mus! han sprang i förarfönstret, hoppa till bältet, sen tillbaka till fönstret över intrument brädan och springa i fönstret på högersidan.
En mus! 'Funderade på om jag skulle skriva en lapp och sätta på rutan. "Ni har en mus i er bil".

Jag hann med det jag skulle i staden, handlade både det ena och andra, hann dock inte med ikea innan jag skulle vara på Kau för att träffa Sofia. Plutt tyckte att det var intressant att springa i staden, massa bilar och grejer att klämma på :P.

När jag hämtade ut läkemedelstentan så fick jag se att Mikron hade kommit, så jag hämtade ut den också. Stod där skitnervös och väntade medans han leta upp min tenta. G, IG, G, IG??
Såg G'et och blev skitglad och hämtade ut tentan, när jag gjort de såg jag att de räknat fel och jag ska egentligen ha 10 poäng mer. Satan, skulle ha kollat innan jag hämtade ut den, blev så glad när jag såg G'et så hjärnan la av där en sväng.


Plutt skötte sig jättebfra inne på Kau och han fick många komplimanger av Sofia och hennes gäng, blir lika stolt varje gång nån säger fina ord om min lilla grabb.

Imorgon ska vi in till Ikea så jag kan börja pyssla med lite julklappar :P, måste börja i tid. Vill ha det klart, har så svårt att komma på julklappar och presenter till alla å julkorten måste fixas. Fullt upp :P!

En promenad med Morfar hann vi också med idag, en liten kort en runt området här så plutt fick springa av sig lite :P.

Nu blir det natta


kramen







Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2010-09-10 13:14:48

Jg vill också börja med julklapparna, men känner jag mig själv så blir det nog inte så i år. :/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela