Jennys tankar

Today

Publicerad 2011-04-29 22:13:40 i Allmänt,

Hej hopp!

Idag har varit en spännande dag, det var nämligen dax för mig att åka till Arvika och göra en gastroskopi.

Kan säga att det var inte det skönaste jag varit med om, snarare bland det värsta.
Hua, säger jag.
Vakna lite för sent idag så jag hann varken äta eller dricka något, hade tänkt ställa klockan på 6 för att hinna få i mig lite vätska iaf.

Men men klockan 13 skulle jag vara där, men de var lite försenade så jag kom in klockan 14. Sa att jag har svårt för att ha saker i munnen och att jag ville ha bedövning, fast då var jag tvungen att vänta till 16 innan jag fick käka.. Men skitsamma, bedövning är ett måste!

En gammal klasskamrat jobba där och hon var sköterskan som skulle vara med :). Hon gjorde et kanonjobb, peppa och lugna mig när jag låg där och hulka som en tok. Hennes jobb var att hålla rätt den där grejen jag fick ha i munnen, den man trär slangen igenom.
Fick klämma den andra sköterskan i handen, men sen var hon tvungen att hämta grejer så då fick mamma hålla handen iställe, mamma var med som chaffis och stöd :).

Nej fy sjuttsingen, de här lär jag inte göra om. Man kände hur det slingra i magen, så fort han rörde slangen.

Skulle nog vara fränt att få vara med och se denna undersökning från andra sidan så att säga. Se hur de ser ut från mun ända ner till tolvfingertarmen. Ska nog försöka få vara med på en sån undersökning..


I helgen ska jag hänga med mina grabbar, vi ska kika på elden för det har Vincent bestämt :).
annars blir det väldigt lugnt.

Nu blir det till att skriva in en tenta, har jag föresten sagt att jag var 1 poäng ifrån att ha alla rätt på förra tentan jag gjorde *stolt*!


Kramen

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2011-05-01 19:37:16

Ja, gastro verkar inte vara någon höjdare. :/ Syrran har gjort en. Hoppas att de inte hittade något konstigt i magen på dig? Blev bruschettan bra förresten? :) Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela