Jennys tankar

Lite uppdatering

Publicerad 2011-08-10 21:48:01 i Allmänt,

Hej hej!

beställt grejer från Hiko 2 gånger nu, jäklar i min lilla låda vad de e snabba med att leverera grejerna :). Köpte Magneter till Vincent igen, köpte siffrorna nu. Han sitter vid kylskåpet och trixar Titta mamma A, titta mamma 2 A.

Iaf så har jag varit ledig måndag och tisdag, vilket var väldigt skönt.
I måndas var vi hos veterinären med lilla missen, fick provsvaren idag, njurvärdet var lite förhöjt, krånglar de igen så ska vi kolla upp de. Men nu har hon piggat på sig och äter igen :).  tack gode gud för de, funderar på att hämta hit henne i några dagar sen när jag slutat jobba. Vi får se, regnar de vill hon iaf inte gå ut och då kan hon jue lika gärna vara här :).

Efter veterinären så var vi hos morfar och bada, så passa vi på att göra våfflor också.

Tisdan så var vi hos Annica och busa :), Linnéa och barnen kom också dit, vilket liv det blir när alla barnen är med :). Annica bjöd på smarrig lunch och go fika :). Efter en massa bus och prat så samlade vi alla barnen och åkte till affären brevid öb för att titta på skor..

M har även sovit hos mig bägga nätterna, så lite mys har det också blivit. Även om segpröppen har fullt upp på kvällarna och kommer mitt i natten :P.

Inatt drömde nog Vincent mardrömmar, han bara gråt och de gick inte att få ur han om han hade ont lr vad det var. När han lugnat sig, så släckte vi lampan och då drog de igång igen, så jag antar att de var en mardröm. Tillslut somna han liggande på mig och han krama mig så hårt så hårt, min lilla fina älskling.

Mamma bär, mamma bär,
var det enda han sa och då måste man stå upp och bära honom, de går inte att ta honom i knät och tösta utan man ska bära :P.

M blev lite impad av honom också, för jag försökte lura Vincent att lampan var trasig och skruva ur den lite mednas de var släkt, vi hade en hall-lampa tänd och det blev lite väl ljust att ha den tänd i sovrummet också. Iaf så vincent prova knappen några gånger för att tända lampan, när inte de gick stack han in handen i lampskärmen och skruva i lampan hahaha gosongen!


Imorgon ska Vincent på dagis igen för första gången på 4-5 veckor, få se hur de går. Han har blivit jättemammig nu det sista.

Nattis på er



Kram



Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-08-12 22:41:19

Undrar om inte tant malin skaknycka honom någon dag då....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela