Jennys tankar

Tisdag

Publicerad 2011-08-16 21:20:30 i Allmänt,

Hej hopp!

Ikväll har jag pratat med Karin och va roligt det var, har inte sett henne på över 1 år nu. Men nån helg ska hon komma upp och hälsa på oss och så ska vi ut och skak våra ludna :). Var så himla kul att prata med henne, mycket skratt som vanligt.

Idag gjorde jag sista dagen på centrum också, känns både skönt och inte skönt. Nu börjar allvaret och tänk om jag inte klarar de? 1 år kvar nu sen är jag syrra, 1 år! Det är typ ingenting! Inte ens 1 år om man ska räkna månader, spännande :P.

Det är iaf dags för mig och Lisa att skriva ett maffigt arbete denna terminen, så det kommer säkert bli en hel del gnäll om de.

Så har vi varit hos Malin och fikat idag :). Hon bjöd som vanligt på smarrig mat och fika, vincent har fikat så han behöver inte ha nåt på flera månader..






Hjälper Malin och Jossen att städa poolen :)


Nu är det bra plugg som gäller för mig, så imorgon ska plutt till dagis så jag kan plugga lite. Tycker det känns sådär att ha han där när jag är hemma, men jag har frågat om man får göra så, inte så att jag ligger hemma oh latar mig direkt..


Ne nu ska jag förbereda lite inför morgondagens pluggning!

Kramens

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2011-08-17 22:39:45

hur går det med fettkampen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela