Jennys tankar

Update

Publicerad 2011-02-10 11:46:15 i Allmänt,

Hej hej!

Ska försöka mig på att uppdatera lite medans plutt sover.
Denna vecka har vi varit hemma och varit förkylda och spytt endel, så jag bestämde mig för att vi behövde vila och ta igen oss, så inge dagis och ingen VFU blir de.

Ska in till infektion en snabbis på söndag och kolla datorn, då vi har seminarium till veckan, man ska utgå ifrån en patients journal och det är lite svårt att fixa hemifrån.

Jag knallar runt på infektion nu för er som missade de i meningen över :P. Avdelning 31 och 32 knallar jag runt på och tar hand om en massa patinter som är inlagda av olika orsaker. Faktiskt riktigt spännande med alla dessa sjukdomar man kan få.

Blandar en heldel mediciner, fixar dropp och försöker hinna med så mycket som möjligt. Mycket hygientänk blir det, så det känns jättebra att få börja med 6 veckor här innan man går till en kirurgavdelningen.

Händer faktiskt inte så mycket mer än att försöka få tid till Vincent <--- ja vet de låter hemskt att man ska försöka få tid med sin son. Men det är bara en period och detta är nåt jag gör för oss båda, för att vi ska få (eller iaf ha chansen till) en bra framtid.

Tidiga mornar och sena kvällar, plugg och seminarier där emellan, så bus med min lille älskling också. Försöker göra alla måsten sen när han sover, så vi ska få tid tillsammans.

Jag har även förberett lite fyllningar till doptårtorna som ska göras imorgon, har en bild i huvve om hur de ska se ut, ska bli spännande att se om jag kan få till det lika fint i verkligheten.

Provar även några nya fyllningar, hoppas de blir bra iaf.

Imorgon blir det VC igen, handled och mage ska kollas, vi får se om det blir någon remiss eller inte..

Ja det var nog allt för nu..

Kram

Kommentarer

Postat av: sandra

Publicerad 2011-02-10 14:03:05

hehe, ett recept hade jag faktiskt inte tänkt lägga ut för jag bara höftade ihop det mesta... men jag utgick från detta http://www.recept.nu/1.309127/ulrika_davidsson/varmratter/pasta_nudlar/mammas_goda_spagettigratang. Tog paprikapulver istället för curry. och en hel röd paprika. och vanlig spagetti. gjorde buljong på en hönsbuljongtärning och ca 5 dl vatten.

Postat av: Ananas

Publicerad 2011-02-10 15:27:25

Slit inte ut dig vännen! Kramar

Postat av: Therese

Publicerad 2011-02-10 21:27:03

Åh då får du lägga ut bild på tårtorna sen :)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela