Jennys tankar

Spelkvällen

Publicerad 2011-07-13 22:14:00 i Allmänt,

Hej hopp gott folk!
Då var det dags att uppdatera lite igen :P. Hinner inte alls med bloggandet och fettkampen, jag har full sjå med att njuta av livet :P.

Den 12:e så samlades vi kusiner på syrrans altan för en spelkväll, vi gillar jue spel och har väldigt roligt ihop (tycker jag iaf). Det vara bara Camilla a.k.a svikar'n som inte kom :P. Men förhoppningsvis hinner vi med nån liten träff innan hon flyttar sitt pick och pack till Norge.

Vi han med Rapakalja som kusin Jessica skulle vara askass på enligt henne själv, hon vann stort kan jag tillägga!
Vi spelade Helt hysteriskt, Draw och Scattegories och det käkades en hel del onyttigheter. Fettkampen har väl inte riktigt kommit igång, men jag har faktiskt gått ner nåt kilo.




















En rolig kväll, men jisses så trött jag var dan efter..


Kram


Kommentarer

Postat av: Svikarn

Publicerad 2011-07-18 22:39:28

Jädra typiskt att det blev just den dagen jag råkade befinna mig 150 mil bort :P Nästa gång är jag på! Över Skype om inte annat :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela