Jennys tankar

Familjedag

Publicerad 2011-06-09 23:03:39 i Allmänt,

Hej hopp!

Jag lever och jag har äntligen sommarlov, fast det är full fart fortfarande, suck och stön! Men på Lördag har jag inga tider att passa :), jag får till och med sovmorgon då Vincent ska sova hos Morfar.

Imorgon är det sista full fräsdagen, vad jag vet iaf..

Jaja, ska passa på att uppdatera lite.

Den 2:e juni beslutade sig familjen/ släkten för att vi skulle ha picknik på skutberget. Vi samlades där med stora picknick-korgen och när vi ändå var där så passade vi på att fira Nipha som blev 1 år äldre just den 2:e. Vi skulle också ta ett familjekort som Morfar skulle få på sitt 80-års kalas.

Riktigt roligt att träffa familjen som vanligt :).

Jag skulle ha seminarium den 3:e och tenta den 8:e så jag har egentligen inte haft tid till annat, men släktkalas säger en inte nej till i vår släkt och det har varit några stycken nu..

 


























Här var några av bilderna, ska ta och slänga upp familjebilderna också, bara min lilla kusin mailat över dem :).

Kanon dag, med kanon släkt!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela