Jennys tankar

Besök

Publicerad 2011-03-04 22:22:04 i Allmänt,

Hej hej!

Även om jag typ bor på CSK (känns så), så hinner vi med att hälsa på lite folk..

Vi har vart hos morfar och busat, klättra upp på bordet och dutta på lampan är verkligen jättekul. De eller att bada i morfars badkar..




Vi har varit och hälsat på plutts farmor och busat med katterna..


Sen hälsade vi på morfar en gång till, så bestämde vi oss för att övernatta där. Riktigt mysigt att bara umgås med familjen :).


Påväg till Mattias, jag gör ett försök på att ta kort på oss båda.. Tyvärr kan jag knappt med mobilen, så det blir inte bättre än så här :P..
Ni får vara glada om jag svarar när det ringer..


Mattias som också är en av Vincents gudföräldrar, har fyllt hår så jag slängde ihop nägra muffins och fick med mig bark, broder och Vincent dit :).






Vi har också varit hos mormor och Lennart, syster yster har också fått sig ett besök.

Snälla mamma tog semster i onsdags, så jag kunde vara med på seminariet och göra en praktikdag till :). Vincent fick feber på tisdagen igen så då fick han vara hemma på onsdag.. Eller hemme och hemma, jag fick lämna han hos mamma på jobbet vid halv 1, men han trivdes som bara den där :). Mamma tog semster halva dagen..

Han drog ut i korridoren och gick förbi alla rum och sa hej :). Sen satt han och måla med 2 stycken, han fika med en tredje och lekte med bilar med 2 andra, känns bra att han ändå är så framåt när det gäller karar.
När han fika med mormor, lr när han tyckte att han fikat klart så tog han Marianne i handen och följde med henne :P. Busungen!


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela