Jennys tankar

Torsdag

Publicerad 2011-03-24 23:01:45 i Allmänt,

Tjoho!
Hemma från Arvika och jag är ledig imorgon, då är det plugg som står på schemat för mig. Så jag hoppas min lille älskling och jag kan kompromissa, så jag får lite pluggtid.

Igår så slutade jag 22, så jag traskade bort till rummet, när jag öppnar dörren ligger det en tjej där inne.. Det är 2 sängar i varje rum, men det var så snopet ändå.. Tror hon blev lika snopen av att nån kommer och rycker upp dörren halv 11 på kvällen :P.  Vi pratade lite innan vi, men somnade ganska snabbt, det töliga var att hon börja sent och jag tidigt :/.

Idag då, tagit lite prover som gick kanon! Jag och V övade lite på varandra också, så jag har haft pvk i båda händerna idag :P. Alltid bra att få träna lite, ska försöka vara på labb nån dag när jag ska på VC vfu'n, så se till att bli lite sjuka nu grumsfolk :P.

Annar har det inte hänt allt för mycket idag, jag och plutt sover hos syster yster inatt för bilen ska lämnas in imorgon.. 
Livet är rätt behagligt ändå, helt okej att få kämpa lite nu med att hinna med plugg, prakti, dagis, Vincent och allt annat.

Det var nog allt för nu..

Pöss och kram



Kommentarer

Postat av: Ananas

Publicerad 2011-03-25 21:58:18

Du är duktig. ;) Hoppas allt är bra med er! Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela