Jennys tankar

Fynd

Publicerad 2011-09-25 20:52:54 i Allmänt,

Idag har jag fyndat, gjorde enligt mig själv ett riktigt kap.
Vincent behövde ett par höst skor, lite högre än bara vanliga gympadojjor. Vattentäta och allt sånt där som ni vet.
tyvärr fick han inte vara med att välja skor idag då det var en pengafråga :/. Men han verkade nöjd med dom jag valde iaf. Jo, 399 kostade dem, men när jag kom till kassan så kostade de 249 :). Hon förklarade att företaget aldrig informerar om prissänkningarna utan de körs via systemet i kassan, ja nåt sånt. Så det blev ett klipp :). Sen hade de 70% på sommarskor, vet jue inte vad Vincent kommer ha för storlek till sommarna, men jag chansa så jag köpte ett par sandaler för 59 kr till honom.

Så 308 kr för 2 par skor till Vincent, det har nog aldrig tidigare hänt. 500 spänn brukar 1 par gå på tycker jag. Känner mig skitnöjd med de köpet.

Sen svängde jag och broder in på Obs Bergvik idag och där sålde de filmer för 40 kr, känns som jag fyndade där med, men vad vet jag. det blev 3 filmer till Vincent (okej mig också då, jag gillar jue "tecknat") och 1 till mig :). Fick även tag i 2 lim och lite överstrykningspennor för 10 kr..









Det var allt för mig


Pöss Pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela