Jennys tankar

Fyndat!

Publicerad 2013-04-10 21:20:00 i "Fynd", Allmänt,

Hej hopp!
 
Idag slutade jag tidigt så jag släpade med vincent till skoaffären. Han behöver nya skor, växer som bara den gör han.
Fick inte tag i skor jag egentligen skulle ha då vincent inte ville prova några skor förutom prinsess-skor. Vi var inte riktigt överens om vad prinsess-skor är, såna med klack förklarade Vincent. Jag frågade om de hade några, Nej sa de som jobba där. Då fick jag bli ännu tydligare och fråga efter "tjej"skor med liten klack och de hade de en modell i..
Vincent var inte riktigt nöjde med dom så han sprang och hämta ett par på en annan avdelning, tydligen så har prinsess-skor 10 cm klack. Jo tjena hur förklarar man att det finns ingen som gör såna skor till barn, efter affären tog vi ett snack om prinsessor och om hur de ser ut och går klädda..
 
Iaf så kom vi hem med 3 par skor som inte blev provade men jag tror nog att de ska passa :)
Detta kalas skulle ha kostat över 800, men jag fick de för 358 kr, helt okej pris tycker jag.
Dagen efter åkte vi dit och fick ett par skor till, de skorna kosta lika mycke som dom 3 på bilden :/. men 4 av 5 par var ett fynd :)
 
Kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela