Jennys tankar

Helgen!

Publicerad 2013-04-28 21:26:00 i "Fynd", Allmänt, Mat,

Helgen har varit både bra och dålig, hänt en grej som jag inte riktigt kan släppa. Kände mig helt slutkörd som en buss kört över mig. Blir gråtfärdig bara jag tänker på de.. Usch och fy, nu försöker vi glömma detta!
 
M var här och stod för kramarna iaf <3.
 
Lördag for vi till mamma och luncha, vi bestämde oss för att stanna där över natten. Vi hade en riktigt rolig dag, med målande på asfalten, vi ritade vägar, en kyrka, kor mm, plutt var nöjd :). Vi spelade lite fotboll, sedan lekte plutt med vatten och jag och M spelade Yatzi i solen :). Plutt hjälpte mormor att gräva lite, sedan spelade vi spel och pusslade innan det var dags för lördagsmys :). Grönsaer och dipp blev det denna gången. Jag och M gick på en sen bio och käkade nattamat ihop, så sällan vi gör något bara han och jag.
 
Vi hann med en film lr nja jag somna mitt i men vi han nästan med en film till, 2 sena kvällar och 2 tidiga mornar = alldeles för få sov timmar som vanligt.
Idag så har ag och Vincent haft en dag på stan, bara han och jag :). Vi började med en bio, alfons och milla, vi satt där i mörkret och mumsa popcorn :).
Vänta är något som inte är plutts starka sida :P.
 
Efteråt hade jag lovat att vi skulle gå och köpa en jacka till honom, han behövde verkligen en ny, då den gamla börja bli liten. Han dök på en i den första affären, grön skulle den vara och jag tänkte nej detta går aldrig, storlek 122 och den sista gröna jackan. Men den satt som ett smäck, lr ja han kan växa i den men den såg inte jättejätte stor ut iaf. Han hittade en lila hello kitty keps också som han bara var tvungen att ha :). - Mamma jag behöver ha en ny mössa och halsduk också :P. 2 tröjor från rean fick följa med hem till hans garderob också.  Ca 550 nånting hamnade de kalaset på.
 
När vi ändå var i stan passade vi på att hoppa in på åhlens där jag fyndade trolltyg i tomteskogen 25:-, en slickepott för 22:-, nya måttsatser för 44,50 :- pluss lite annat små plock.
 
På vägen hem svängde vi förbi och lämnade presenter till M, hans mamma fyller år imorgon. Så där blev vi kvar en liten stund. Sen bar det äntligen av hemåtfast först mellanlanda vi på konsum. Kan verklign rekomendera deras kravmärkta apelsiner, supergoda! 20 Kr kostar en nätpåse med apelsiner där tror det är 4-5 apelsiner i.
De säljer föresten 3 krav märkta kiwis för 10:-, så iväg med er och köp lite krav märkt frukt. 
 
Kvällen har spenderats framför en disneyfilm och taccomys :).
 
Imorgon är det måndag igen.
 
kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela