Jennys tankar

Kalasvecka

Publicerad 2013-06-02 23:48:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Hejsan hallå!!
 
Under veckan har det varit jobb, vårfest och kalas för min morfar. Fullt upp!
Vårfesten på jobbet var jättetrevlig :), Vi tackade av en kollega som gick i pension. Vi grillade lekte lekar och hade det jättemysigt. Tipspromenaden var toppen, så tjejerna som fixat med detta hade gjort ett kanon jobb :).
 
Lördagen började med sol och bad, Vincent orkade inte vänta på att poolen skulle fyllas :P.
 
 
 
Poolhäng :)
 
På kvällen firade vi Eriks födelsedag, han ska bli 1 år äldre den 3/6 :). Så kul att se dem igen, det var längesen sist :/.
Vi bestämde iaf att vi skulle grilla vid fryken och bara mysa. Presenten blev snus och ett biobesök med gänget :). Får se till att ta de nu snart :).
 
Vi glömde kniv och grillspett, bra där.
Men MacGyver grabbarna fixade detta på sina egna vis..
 
Glada Anders tog en pinne och sina nycklar.
 
Födelsedagsbarnet Erik
 
Broder tog en bit från en ölburk
 
v
Grillpinne-verkstad
Men tillslut så gick det :).
 
 
 
Just de, vi glömde glas också :P.
 
Lina var också med, men henne fånga jag aldrig på kort..
 
 
På söndagen blev morfar 1 år äldre, så vi pakcde ihop familjen och drog till kristinehamn :). Morfars lillebror var också där, ser hans bröder alldeles för sällan. Alltid roligt att träffa morfar och resen av släkten :). Morfar bor precis vid en lekpark, så ni kan giss vart jag fick hänga.
 
Kankse jag som är överbeskyddande men jag tycker nog att det bör vara åtminstone en vuxen med när barn ska till lekparken, iaf småbarn. Skulle aldrig släppa iväg plutt själv, men det är jag de..
 
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela