Jennys tankar

Söndag

Publicerad 2013-03-17 16:45:31 i Allmänt,

Åh va helgen går fort!
Hinner knappt hem och i säng på fredag innan det är dags att lägga sig på söndag.
Jag är så sliten, så jag får dåligt samvete.. När lördan kommer vill jag bara ligga på soffan om jag fick bestämma själv, jag är trött och vill sova, men de kan man jue inte när man har en plutt. Denna helgen har vi inte gjort något speciellt, Matz var på hockey och jag hämta efter de. Plutt har busat med Gammelmorfar bernhard och mormor. Så har han varit jättemammig denna helgen, annars brukar mormor va nr 1 :P. Jag har iaf sorterat kort och ska väl få tummen ur och få in dem i album typ nästa helg kanske. Skulle behöva städa också *suck och stön*.
 
Hur orkar man va en rolig mamma jämt? På tisdag ska vi ha playdate med Camilla och hennes små töser igen, och till helgen är det måla påskbrevs träff på trulsövägen, ska bli riktigt kul :). Ikväll ska jag och Matz spela bingolotto, jepp vi har blivit gamla :P jag som trodde han skulle hålla mig ung :P.
 
De va allt för nu!
 
Pöss
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela