Jennys tankar

Torsby

Publicerad 2013-03-11 20:06:00 i Allmänt,

Tjenixen!
Jag och Vincent bestämde oss för att bada, vi åkte till Torsby badhus en gång med Matz förlängesen, efter att jag suttit och googlat badhus :P. Vi gillade badhuset förra gången och bestämde oss för att ta en tur dit :). I mitt huvud fick jag för mig att det var Tisdag, "Åh va bra då öppnar det tidigt tänkte jag". Vi var i Torsby vid halv 11 och badhuset öppnde 14:00. Jippie!! Så vad gör man i Torsby frågar ni? Den frågan frågade jag i kassan på pekås, hans svar va att det finns absolut ingenting att göra i Torsby. Jaha det här blir jue lätt tänkte jag.
In på pekås och köpte fika, där inne hade de massa lådor med 10-kronors saker, så det blev 2 lås, 2 kortlekar och en ubåt allt för 30 kr.
 
Så vi satt på pekåsparkeringen och fikade, sen splade vi svälta räv för att avsluta det hela med lite ubåts-lek. Sen åkte vi runt en sväng för att kolla läget :P.
Så satt vi i bilen igen låste fast lite saker innan vi brummade till biblioteket för att läsa 2 böcker och pussla lite :P Halv 2 var vi tillbaks på badhuset igen och en ur personalen visade oss en korridor  där Vincent kundespringa snabbt :). Lite springvändor och sitta och titta på vattnet genom glaset så var klockan ÄNTLIGEN 14 och vi kunde gå in och hoppa i badkläderna.
 
Vi badade och badade, åkte rutchkana, åkte i den lilla strömmen, simmade i stora poolen och i lilla poolen :).
Kvart över 4 var det färdigbadat och vi drog oss mot omklädningsrummet.
 
 
 
 
 
 
Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela