Jennys tankar

Helgen

Publicerad 2013-05-20 09:36:00 i Allmänt, Familjen,

I fredas började plutt hosta, falsk krupp, igen. Trodde det växt bort då han ej haft sådana besvär de senaste förylningarna. Och att det började med krupp hostan på morgonen? Iaf så pigga han på sig under dagen, vi åkte till mamma på morgonen för att vara i närheten om det blev värre.. Iaf så var han pigg hela fredagen.
 
Fiskar hos mormor
Nappa gjorde de.
 
 
Fredag natt var ingen barnlek, hosta och gråt, stackarn. 2 på natten fick jag ta upp hnom och sitta i soffan och se på tecknat, han var så ledsen och hosta så.. Var i valet och kvalet för att åka ut och köra bil med han, man sover bättre sittande och med frisk luft då. Men vi blev kvar i soffan, jag satt upp och var kanontrött plutt somna till och hosta så han vakna och så höll det på. M slockna också på soffan, vet inte vad klockan var när jag sa att nu får vi gå in till sängen igen. pallra upp kuddar så plutt skille vara mer sittande än liggande, nu när det varit en jobbig natt kan man jue tycka att pltt borde sova något längre men icke sa nicke! Hur pigg som helst på dagen och uttråkad blev han så vi gick bort till södra skolan för att leka i lekparken. Camilla med familj mötte upp oss där så fick våra sjukllingar leka av sig lite. Jag kommer ihåg när han var mindre då sjuk betydde ligga sovande i soffan, de va tider de :P. Kan tillägga att jag var inte den piggaste människan i grums i Lördas.
 
Kvällen skulle spenderas framför melodifestivalen med pizza, vi fuskade och köpte käk tidigare och det var underbart gott med kycklingsallad kan jag säga! Vill inte ha varm mat om det är varmt ute, har lite svårt för de..
 
Iaf så somnade jag halv 9 gick ut till tv'n halv 10. Jag och m skulle mysa med vin och grejer.. Men jag gick ut gav han en puss och sen snarka jag framför tv'n, vakna vid 1 när han sa att nu går vi in och lägger oss. Kan säga att jag somna lika snabbt när jag landa på kudden, jag var fortfarande dödstrött på söndagen när plutt vakna 05:30 och ville att vi skulle leka!!!?
 
Gick upp och satt han framför tv'n och s du får ropa om det är nåt. Fick iaf sova vidare till strax innan 7, trött om en gnu. På söndan åkte vi för att titta på vattnet sen åkte vi hem till morfar för att bada..
 
 
 
Ja detta var min helg de!!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela