Jennys tankar

Mammas present

Publicerad 2013-11-17 21:53:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter, Vardagslyx,

I helgen har vi firat lilla mamma :).
 
Josefin skulle komma hem hade vi sagt och hon skulle kvällen innan packa bikini och smink.
Lördagen började med att jag stekte plättar med kokosmjölk och rismjöl och bovetemjöl som mamma bla fick som frukost, sen vid 12 packade vi in oss i bilen och for mot Slottsbron för att hämta upp lillebror. Josefin hade ringt och sagt att hon blir lite sen så vi ses där istället, som vi såg till att mamma skulle höra, så Josefin ringde mamma och sa de :P.
 
Först trodde mamma att vi skulle till Säffle och göra något, men de for vi förbi så då trodde hon Åmål, kanske nåt badhus??
 
Iaf så brummade vi vidare och kom fram till syster yster i Strömstad :). Där blev det tacos, godis, vin och massa mys. Singstar och Buzz :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma fick en ledtråd utav oss inför morgondagen, en Fisk berlock till hennes pandora smycke :).
Efter en mycket mysig kväll blev det frukost vid klockan 8 och packa väskan för att åka iväg.
Mamma fick en ögonbindel och syster svängde runt runt i Strömstad innan vi for mot vårt slutmål Quality spa & resort i Strömstad.
 
 
Vi gick in och började med att bada, bubbepool utomhus, fotbad, "fotmassage", stora poolen lilla poolen, flera olika bastuar med olika funktioner, fanns tom snö inomhus. Massa bad och mys, Vincent hade jätteroligt :), tror vi alla hade de. Efter massa badande var det dags för mamma att gå på fisk-spa och få fötterna lena och mjuka.
 
Toppen dag som avslutades med ett restaurang besök :). Tror mamma blev nöjd med sin present iaf :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela