Jennys tankar

Sjuklingen

Publicerad 2013-11-26 15:41:00 i Allmänt,

Idag är jag hemma med en liten sjukling, såg på honom igår att det var något, men han mådde bra sa han. Så idag när jag gick in för att säga hej då innan jag skulle springa till bussen, var han helt hes och tjock i halsen, varje gång han hosta gjorde de ont så han nöp ihop ögonen. Mitt lilla fina hjärta, hatar verkligen när han är sjuk och har ont, man blir så hjälplös, även om jag vet att det inte är farligt att vara förkyld, gör deto nt i de gamla mammahjärtat när han har ont.
 
Så idag har vi legat på soffan och sett på film och druckit te, ett besök på affären ar det blivit då jag hade planerat att handla idag efter jobbet, men de nu var vi tvungna att ha lite här hemma idag..
 
Så idag och imorgon kommer det inte gå i många knop.
Känner att jag också har något i kroppen, så det är väl bara en tidsfråga innan det bryter ut.
 
Är det någon som vet om det finns något liknande "julgåvan" i Karlstad. I Säffle har de en grupp på facebook, men det verkar inte som om de ska köra det i år. Har lite grejer som är för fina för att kasta och jag vill inte sälja de, då jag hellre vill att de ska komma till någon som verkligen behöver de.
 
Finns många barn som inte har ordentliga vinterkläder eller får julklappar pga av olika anledningar..
Vet ni något eller någon som är i behov av något som jag kan ha, så får ni gärna säga till :).
 
Kram

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2013-11-27 13:37:01

Förra året fanns det en grupp på fb där man kunde lämna kläder och julklappar till behövande i grums, men i år vet jag inte. I Karlstad borde det ju finnas nåt. Släng ut frågan på fb!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela