Jennys tankar

Tallen

Publicerad 2013-09-21 22:17:00 i Allmänt, Familjen,

Den 16:e så började inskolningen på nya förskolan, hela veckan har gått kanonbra. Gullig personal och många nyfikna och goa barn. Har träffat en mamma som jag småpratat lite med och hon verkar hur trevlig och gullig som helst. Han går nu på Tallen och trivs jättebra, inte en tår har de kommit :).
 
Men många många tårar har det varit för min del. De 2 första dagarna var jättejobbiga för mig, tänker inte gå in på varför, men några av er vet. Fått många tips och stöttande kommentarer :).
Vi får se hur det utvecklas.
 
Fina V på nya förskolan.
 
På måndag börjar allvaret för mig efter att ha varit ledig en vecka för att skola in Vincent. Vi får se hur det fungerar med pendlingen, september ut kommer jag att ha bilen då det känns onödigt att lägga pengar på ett busskort/länskort ( lr va det nu heter).
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela