Jennys tankar

Allt det goda

Publicerad 2014-04-10 23:42:00 i Allmänt, Vardagslyx,

Idag har vi haft insperationsdag på jobbet, nästan hela gänget med sköterskor drog iväg till Sunne spa för att äta god mat och gå på föreläsningar.
 
En mycket bra dag. Jag var och lyssnade på Mor Märta, en anhörig som föreläste, var jätteintressant att höra. Alla kommer vi någon gång stå som anhörig. Kan säga att jag som är så känslig och har väldigt lätt till tårar tycker det är lika jobbigt att vara anhörig som att ta hand om i svåra stunder. 3 Föreläsningar hann vi med innan lunch och på eftermiddagen hade Michael Södermalm föreläsning, vilken pärla, får ni chansen så se honom! Mycket bra föreläsare!
 
God mat och massa prat, eftersom jag är på Lindbacken så ser jag inte de andra så ofta, så det var verkligen en välbehövlig dag :).
 
Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela