Jennys tankar

Perfekt Fredag

Publicerad 2014-04-04 23:30:00 i Allmänt, Vardagslyx,

Idag har varit en sån där perfekt dag, vi vaknad tidigt och solen sken. En sån där dag när man riktigt känner hur lycklig man är!
 
Vi började med att städa och få ordning här hemma och under tiden vi städade så var våra hemmagjorda knäckebröd i ugnen för att bli klara. Skön morgon vid 11 kom mamma hem och vi for till Bergvik för att inhandla lite mat, jag till mig själv och mamma till firmafesten de skulle ha ikväll.
När vi kom hem var det dags för lättare lunch då jag skulle ut och äta ikväll och V skulle ha myskväll med Matz och Robin där de skulle äta pizza.
 
Jag brummade iväg mamma till jobbet så hon skulle slippa ha bilen där under festligheterna och när vi kom hem så blev det häng i solen :). Jag läste en bok och V cykla, sen tyckte jag att vi skulle öva på att cykla på 2-hjuling. Så vi öva några gånger sen poff så cyklade han själv, ramla en gång är det han har gjort. Vet inte vem som var stoltast jag eller han, höll på att börja gråta av lycka där, man blir så stolt :).
Vid 16 så hoppa jag in för att göra mig iordning, 16:35 gick nämligen min buss in mot staden. M hann inte hem så fick ringa efter Lennart som kom precis när jag och V började vandra mot busshållsplatsen.
Klockan 5 mötte jag min fina vän Linnéa, för en matbit på Alfies, vi slog till med en efterrätt också faktiskt :). Hua va mätt jag var, trodde ett tag att det skulle komma upp igen, men smarrigt var de. Var så roligt att sitta och prata om allt och ingenting, det är det fina med "vårt" gäng, att det kan gå 2 år mellan gångerna typ men när vi ses är det som tiden stått stilla :). Nu var det bara jag och Linnéa denna gången men, ni fattar..
 
När vi var mätta och belåtna så traskade vi vidare mot Scala teatern, där vi skulle se vuxenkruxet med Järvheden. Det var väldigt bra, så han ska vi se igen sa vi :). Tack snälla M för biljetterna :).
 
När jag kom hem strax efter 21 så han jag med att mysa lite med V innan han somnade och sen var det film-mys med M, så en perfekt dag och kväll med andra ord :). Åh jag behöver fler såna här dagar, det gör underverk för själen.
 
 
 
Hoppas er dag har varit toppen också :)
 
Tjingeling!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela