Jennys tankar

Buzzador Finish Powerball

Publicerad 2014-08-01 20:01:00 i Allmänt, buzzador,

Jag har för första gången nu prövat att buzza, jag har nämligen varit medlem på buzzador ett tag men har aldrig fått tummen ur för att anmäla mig på något.
 
Jag fick hem ett gäng varuprover Finish Powerball samt ett paket till mig som jag skulle prova. Jag är helt klart nöjd med diskmedlet, hade önskat att det var svanenmärkt och allergiförbundsmärkt (eller hur man säger). Men det gjorde jobbet, blank och fin disk som tog bort matresterna. Jag är en av dem som är väldigt dålig på att skölja av disken innan den hamnar i maskinen, men nu var det inget problem med matrestfläckar. Positivt överraskad!*
 
Det passade sig så bra att jag fick varuproverna innan ett släktkalas här hemma, så vilket tillfälle att Buzza lite. Kusiner, moster, morbror och alla de som skötte disken hemma fick ett varuprov och en liten lapp av mig, så jag hoppas de kom ihåg att fylla i på datorn också.
 
Tjingeling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela